Kásler Miklós miniszter úr jól kezeli a járványt, mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 24. 10:35
1/11 anonim válasza:
Kb. annyi köze van a járvány kezeléséhez, mint neked vagy nekem. Abszolút szimbolikus szerepe van, egy ideje már az sincs, teljesen eltüntették a nyilvánosság elől.
2/11 anonim válasza:
Persze, ilyen helyzetben a régen elavult, társadalom nagy része által kiröhögött keresztény hitre való támaszkodás a legjobb gyógymód... :D Úgy pusztítja az imádkozás a koronavírust, hogy csak na... :)
3/11 Estádio de Felchút válasza:
kirúgások terén hozza a kvótát
mást nem csinál, igazából
5/11 anonim válasza:
Világ járvány de azért kirug pár korház igazgatot. Egy igazi vén bolond.
6/11 anonim válasza:
Én rá még haragudni sem tudok, mert ő tényleg egy hülye :D
7/11 anonim válasza:
Úgy tudom Kasler onkológus és ezért járványügyben nem nagyon van otthon. Neki inkább az a feladata, hogy kuplung legyen a hatalom és az egészségügy között.
Feltehetően a kirúgandókat sem ő határozza meg.
Most viszont, simán meglehet szabadulni azoktól akiktől akarnak.
8/11 anonim válasza:
Két rokonomat küldték haza a kórházból. Az egyik a nagymamám testvére, tök egyedül van szegény, mármint család nélkül. Alzheimeres, agyér meszesedése vagy milye is van, plusz az egyik szemével nincs rendben valami. Azt mondták otthon ápolható, haza kell vinni. Pelenkázni kell, nem tudja, hol van, hozzánk meg nem tud jönni gyógytornász pl. hiszen senki sehova nem mehet. A másik a vastagbélrákos nagybátyám, nagyon rossz állapotban, iszonyú fájdalmakkal. Lehet menni haza sírni. Nálunk az egész család padlón van. Egyszerű, dolgozó emberek vagyunk, nagyanyám tesója is az volt, a nagybátyám a világ legjobb embere. Magyarországon, ennek a kormánynak ez ennyit ér.
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
Már fontolgatjuk, hogy pert indítunk. Ilyen a világon nincs, hogy komolyan beteg embereket kitesznek a kórházból, hogy máshol haljanak meg. Ezért valakiknek komolyan felelniük kell. Olvastam, hogy a Tasz nevű szervezet segít a hozzánk hasonló családoknak, remélem nem valami kóklerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!