Az Orbán kormány sikereiből az átlagember miért nem érzékelt semmit?
Nem a mostani válságos időre értem hanem az elmúlt 10 évre.
Amiket mondotta kormány hogy mennyi új munkahely lett, és mennyivel jobban élnek az emberek, egyikük mondta hogy tele vannak a wellness szállodák, autókat vesznek az emberek, már mindenki külföldre jár nyaralni, bőség van, pénz van, korlátlan lehetőségek stb.
De az átlagember ebből miért nem érzékelt semmit vagy ha igen akkor milyen mértékben?
# 12
Ezt a munkahely teremtés dolgot sosem értettem, oké értem hogy munkahelyet teremtenek, de annak akkor van értelme ha normális fizetést is adnak, mert az hogy választhatsz 100 minimálbéres állás közül az őszintén mire jó?
# 15
Ez függhet attól hogy milyen szakmájuk, diplomájuk van?
Hogy látod?
Lehet,hogy rossz a látásom.
Szerintem alaptalan szokásos fröcsögés,hogy nem érezni belőle semmit.
Ahoz meg nem kell agysebésznek lenni,hogy meg nézd a 2013 előtti energiaárakat,jövedelmeket és a maiakat.
Tudom mert a világpiaci árak.
Ja,plusz szállítás,tárolás,fenntartási és bérköltségek stb.
Ráadásul Európában nálunk elég baráti áron vannak az energia árak a többi országhoz képest.
Tudom most meg jönnek,de hát a keresetek.
Az biztos,hogy kevesebbet fizetünk 1m3 gázér,vízért,1kw áramért már hét éve és ráadásul nem volt azóta áremelés.
#16 na igen, nem kell agysebésznek lenni. Én megnéztem a "rezsicsökkentés" előtti számlákat (2011-es) és összehasonlítva a 2016-ossal láttam, hogy az energiaárak között szó szerint filléres különbség volt, annak ellenére, hogy megnézve a piaci gáz, és áramárakat, 2011 óta nagy esések voltak.
De erre képtelen az átlagbirka, és beveszi azt a százalékot amit a számlán hirdetnek.
Igen, jelentősen növekedtek a szállítási, fenntartási, és lakás árak, és a termékek árai is, jobban mint a fizetések, és a temérdek adóemelésről még nem is volt szó.
Vicces, hogy 2014-ben friss jogsival 7000 forint volt a KGFB-m, ma a pedig jópár kategóriával jobbra lépve már 18000 a legolcsóbb, a kormánynak köszönhetően?
2014.04.01-től lakossági évi 1200m3-ig 102Ft/m3 bruttó
1200m3-től 115Ft/m3 bruttó
Alapdíj:975Ft/hó bruttó
2020.04.11.: Ugyan annyi.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!