Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az Orbán kormány sikereiből...

Az Orbán kormány sikereiből az átlagember miért nem érzékelt semmit?

Figyelt kérdés

Nem a mostani válságos időre értem hanem az elmúlt 10 évre.

Amiket mondotta kormány hogy mennyi új munkahely lett, és mennyivel jobban élnek az emberek, egyikük mondta hogy tele vannak a wellness szállodák, autókat vesznek az emberek, már mindenki külföldre jár nyaralni, bőség van, pénz van, korlátlan lehetőségek stb.

De az átlagember ebből miért nem érzékelt semmit vagy ha igen akkor milyen mértékben?

2020. ápr. 11. 11:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát mi kisebb városba lakunk.Annyi munkahely van,hogy válogatni is lehet.Az összes ismimnek a konyhaszekrényük többet ér,mint a mi házunk.Még korona idején is tömve a boltok.Nyaralások,stb.
2020. ápr. 11. 14:11
 12/28 A kérdező kommentje:

# 12

Ezt a munkahely teremtés dolgot sosem értettem, oké értem hogy munkahelyet teremtenek, de annak akkor van értelme ha normális fizetést is adnak, mert az hogy választhatsz 100 minimálbéres állás közül az őszintén mire jó?

2020. ápr. 11. 14:21
 13/28 anonim ***** válasza:
68%
Az átlagember a közmű csekkjeihez mellékelve kap egy elszámolást, hogy mennyit spórolt a rezsicsökkentéssel. Ha nem hiszi el, magára vessen, pedig már sarokházat vehetne a nagy spóroláson. Csak ne akarjon utánaszámolni, mert ahhoz nem kap adatokat.
2020. ápr. 11. 14:41
 14/28 anonim ***** válasza:
77%
Érdekes én nagyon sok olyan embert ismerek, aki észrevette és érzékelte...
2020. ápr. 11. 14:50
 15/28 A kérdező kommentje:

# 15

Ez függhet attól hogy milyen szakmájuk, diplomájuk van?

Hogy látod?

2020. ápr. 11. 15:16
 16/28 anonim ***** válasza:
73%

Lehet,hogy rossz a látásom.

Szerintem alaptalan szokásos fröcsögés,hogy nem érezni belőle semmit.

Ahoz meg nem kell agysebésznek lenni,hogy meg nézd a 2013 előtti energiaárakat,jövedelmeket és a maiakat.

Tudom mert a világpiaci árak.

Ja,plusz szállítás,tárolás,fenntartási és bérköltségek stb.

Ráadásul Európában nálunk elég baráti áron vannak az energia árak a többi országhoz képest.

Tudom most meg jönnek,de hát a keresetek.

Az biztos,hogy kevesebbet fizetünk 1m3 gázér,vízért,1kw áramért már hét éve és ráadásul nem volt azóta áremelés.

2020. ápr. 11. 16:27
 17/28 Alex Fly ***** válasza:
100%
Mert a siker a kormányéb nem az embereké.
2020. ápr. 11. 18:11
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
A középosztály észlelte, hogy valamivel több pénzhez jutott, így elkezdte felveszegetni a hiteleket, hogy utazzon vagy autót vegyen. Úgyhogy a további gyarapodást nem észlelte, mert fizethette a hiteleit.
2020. ápr. 11. 19:44
 19/28 anonim ***** válasza:
42%

#16 na igen, nem kell agysebésznek lenni. Én megnéztem a "rezsicsökkentés" előtti számlákat (2011-es) és összehasonlítva a 2016-ossal láttam, hogy az energiaárak között szó szerint filléres különbség volt, annak ellenére, hogy megnézve a piaci gáz, és áramárakat, 2011 óta nagy esések voltak.

De erre képtelen az átlagbirka, és beveszi azt a százalékot amit a számlán hirdetnek.

Igen, jelentősen növekedtek a szállítási, fenntartási, és lakás árak, és a termékek árai is, jobban mint a fizetések, és a temérdek adóemelésről még nem is volt szó.

Vicces, hogy 2014-ben friss jogsival 7000 forint volt a KGFB-m, ma a pedig jópár kategóriával jobbra lépve már 18000 a legolcsóbb, a kormánynak köszönhetően?

2020. ápr. 11. 20:03
 20/28 anonim ***** válasza:
50%

2014.04.01-től lakossági évi 1200m3-ig 102Ft/m3 bruttó

1200m3-től 115Ft/m3 bruttó

Alapdíj:975Ft/hó bruttó

2020.04.11.: Ugyan annyi.

Ennyi.

2020. ápr. 11. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!