78 új fertőzött és 11 új halott. A kijárási tilalom és a nagyon szigorú korlátozások mikor lesznek már végre?
Persze, mert az csak úgy működik, hogy bezárkózunk hónapokra és lehúzzuk a rolót.
Nyilván akkor lenne étel a boltokban (ahova nem mehetnél el, de valaki vigye azért ki neked, igaz?)
Mondd, te ennyire sötét vagy, vagy csak teteted?
Nem értek egyet a kérdezővel, de te ezt hogy érted? Sehol nem volt szó a boltbajárás tiltásáról...
Budapest gócponttá válhat, ahogy Müller Cecília tisztifőorvos is mondta, éppen ezért az alábbi intézkedések lennének szükségesek:
-Csak és kizárólag vásárolni lehet kijárni, naponta maximum egyszer
-Kijárási tilalom, csak a fenti indok miatt lehet elhagyni a házat
-A szabályszegőket 500.000 - 2.000.000 forintig terjedő bírsággal kellene, hogy büntesség, a visszatérők pedig akár elzárással is büntethetők lennének.
A futkosás, sétálgatás most NEM alapszükséglet.
Én még mindig ott tartok, hogy amíg a parkokban csapatostul tömörülnek a nyuggerek, gyerekek, vagy bárki más, addig nem érezném fairnak hogy engem szívatnak amiért egyedül elmegyek a házamtól 50 méterre levő erdőbe sétálni tökegyedül.
Majd MIUTÁN a pletykaszakköröket, a dohánybolti kocsmapartykat és a focidélutánokat szétoszlatták, utána ESETLEG el lehet gondolkozni rajta hogy mászkáljanak-e az emberek egyedül sétálni. De amíg ezek léteznek mind, és ezek közül kéne választani, addig szerintem nem a sétát kellene büntetni.
Vagy ellenőrizzenek MINDENKIt,hogy betartja-e a korlátozás szabályait meg legyen kijárási tilalom,mert ugy tűnik,hogy az emberek többsége még mindig vak.Nem tufom,hogy akkor is kimennének-e az utcára csak úgy,hogy ott vannak a kis koronavírusok és akkorák mint te és csak nyüzsögnek. Szerintem akkor mindenkj megülne a seggen aki nem akar öngyilkos lenni.
Szóval valamit változtatni kell!!!
A Fülöp-szigeteken pl.kiadtak,hogy aki ok nelkül kint tartózkodik,őt le lehet lőni.
Ilyet nyilván nem teszünk,csak úgy szemleltetésképp,hogy ne sírjon a szánk,hogy van korlatozás,még csak nem is tilalom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!