Fideszesek, nem zavar benneteket hogy hazug pártpropagandával hülyének néznek benneteket, közben meg politikai céllal emberéleteket kockáztatnak?!
Közpénzből sok százmilliárdot költ a Fidesz arra, hogy propagandalapokat támogasson, közmédiának hazudott pártmédián keresztül hazugságokat toljon.
Origo legújabb hazugsága, hogy a baloldal a járványügyi alap ellen tiltakozik. (Az meg egy régebbi, hogy az EU nem ad egy halom pénzt a járvány kezelésére, a Fidesz még egyház örökségvédelmi alapba is átcsoportosított belőle pár milliárdot, ami egy kicsit nonszensz.) A baloldal, és minden épeszű ember nagyon is fontosnak tartja, a járványügyi alap létrehozását. Cáfoljátok meg, ha tudjátok, akár egy baloldali nyilatkozattal, amiben rosszallják az alap létrehozását! A gond csak az, hogy nem mindegy, hogy honnan vesznek el, és esetleg az átláthatatlan, nem célszerű felhasználás (pl. pazarlás, sikkasztás)! A Fidesz önkormányzati forrásokat vesz el, amiknek a bevételei a koronavírus miatt amúgy is iszonyatosan csökken, és kiadásai, feladatai rettenetesen nőnek a költségvetésük arányait tekintve, így ellehetetleníti a Fidesz az önkormányzatok munkáját. Konkrétan az önkormányzatok jelenleg legbiztosabb bevételi forrását, a gépjárműadót csoportosítanák át, és egyfelől ezzel van a gond. A gondot súlyosbítja, hogy a Fidesz az önkormányzatok fő bevételi forrását alaposan megnyirbálta az iparűzési adó babrálásával, miután csalódtak az önkormányzati választások eredményében.
A járványidőszakban tovább súlyosbítják a gondot azzal, hogy a parkolási díjat is megvonják az önkormányzatoktól. (Miután már nem a fideszes parkolómaffiához kerül a lóvé, persze milyen jó volt valamiért Karácsonyra kenni ezt, de ez megint egy másik hazugság.)
Nem zavar, hogy nyilvánvalóan politikai céllal emberéleteket kockáztat a Fidesz?!
Másik elég átlátszó trükk, hogy a demokráciát akarják ellehetetleníteni az állami párttámogatás megfelezésével (az is egy átcsoportosítási terület). Ez a kisebb pártoknak, akiket korábban az elfogult Állami Számvevőszék olykor koncepciós eljárások által már amúgy is meggyengített forrásmegvonások által.
Nagyon is fontos, hogy legyen járványügyi alap, de talán nem onnan kéne elvenni, ahol kiveszik a részüket a járványkezelésből, és az azt követő válság csökkentéséből, hanem mondjuk századrangú dolgoktól, pl. sport, Mészáros és Tiborcz megbízások, milliárdosokra kivetett vagyonadó, egyházak, nemzeti konzultációkra elkülönített pénz, MTVA költségcsökkentése, hogy csak párat mondjak.
Szóval nem zavar benneteket, hogy hülyének néznek, manipulálnak benneteket, játszanak az életetekkel?!
És ha már itt tartunk, minek kellett Orbánnak a határozatlan idejű teljhatalom, mi volt az, amit korában nem tudott volna megvalósítani, ill. némi változtatással, pl. távszavazás, vagy ideiglenesen járványüggyel kapcsolatos témakörben az érvényességi küszöb eltörlésével megoldani?
Miben képes az ellenzék megakadályozni, hogy a Fidesz azt csináljon, amit akar?
KONKRÉTUMOKAT írjatok, amiben ésszerű dolgokban nem működtek együtt, ill. amiben gátolni tudják a Fidesz kormányzását!
Próbáljatok gondolkozni, ne csak az indulatokkal, gyűlölettel, félelmeitekkel, aberrált kárörömötökkel jönni, hisz a Fidesz veletek is kiszúr, csak ti valamiért tapsoltok hozzá.
Szóval érveljetek, ha tudtok!
#9 "index, hvg, 444 ezek az internetes orgánumok nem csak a FIDESZ-t szidják, minden pártot szidnak, ha bénáznak, vagy lopnak, csalnak, botrányokba keverednek." Aha. Csak mellékesen próbálják mentegetni az ellenzékiek tevékenységét, hazudni meg félinformációkkal a történéseket kiforgatni. Értem. És?
"Az origó viszont sosem kritizálja a FIDESZ-t. Ha Orbán és bandája szarnak a jogokra, az origón meg kormányközeli médiában az is sikerként van elkönyvelve."
Ez éppen úgy nem igaz, ahogy nem igaz szerinted meg hogy az index csakis a kormányt szidja. Csak éppen míg én soha nem állítottam ilyet, te igen.
"Az, hogy főleg a FIDESZ-t szidják azért van, mert nincs még egy ilyen párt Magyarországon (sem Európában), amely ilyen pofátlanul meglopná az embereket."
Nem tesznek ilyet. Ez egy olyan bizonyítatlan hazud mese, mint a többi - te meg bekajáltad. Az hoyg nem azok kapják az állami megbízásokat kizárólag akik korábban, az nem lopás. Ahogy nem lopás az sem ha a pályázaton elnyert megbízást teljesítik a pályázatban megszabott áron. Mutasd már meg nekem hogy hol tűntek el pénzek? Hol nem valósult meg egy beruházás, hol nincs meg a pénz amit átutaltak vagy amit beszedtek adóban? Neked lopás az, ha nem a kedvenceid nyerik a pályázatot. De ettől még nem lopás.
""Már bocs, de attól hogy te kijelented valamiről ezt, még nem lesz igaz." - Ez rád is érvényes."
Csakhoyg te állítottál valamit és nem én. Amit én állítok azt kérheted rajtam számon. VAgyis ha állítod hogy ellopták, elvették, akármi - akkor TE kell hogy bizonyítsd, mert addig csak egy állítás marad. Nem nekem kell cáfolni!
"Az önkormányzati források elvonásáról: járvány ide vagy oda, a FIDESZ ott szivatja meg az önkormányzatokat, ahol csak tudja. "
Aha. Az első lépések között volt a devizaválság idején, hogy az ÖSSZES önkormányzattól átvállalta az állam a devizahiteleiket. Folyamatosan ment az országban a modern városok program. Minden településen folytak az egészségügyi beruházások, sportberuházások. Az eu-s pályázatokhoz az állam ad segítséget minden településnek. A kistelepüléseket, falvakat külön is segítik hogy meg tudják tartani a lakóikat és fejlődhessenek. Most indult be a falusi CSOK, ami kifejezetten a településekre visz pénzt, hiszen ott javul az életminőség és ott teremtenek vele munkát. Ez neked gáncsolás?
"A múlt héten még Orbán akart lenni mindenhol a polgármester, vagy az már nem rémlik?"
nem rémlik. Egy javaslat volt hogy nem a kormány, hanem a területileg illetékes szerv jóváhagyása legyen szükséges a döntésekhez. Elvetették.
"Bevételre meg úgy is lehetne szert tenni a kedves krományodnak, hogy az ilyen MÉSZÁROS-TIBORCZ duó féle embereket megterheljük egy kis vagyonadóval...ja, csak hogy az nem megy, mert akkor nem tudjuk elég pénzzel kitömni a barátokat? Hát igen, szegény Mészáros nem tudna évente több milliárddal gazdagoodni brühüm, brühüm. "
Hol olvastál te olyat a járvány miatti rendelkezésekben, hogy a különadóknál bárki is kivételt élvezne? MINDENKINEK kell fizetnie a különadókat. Az összes banknak és multinak. Ha bárkinek ebbe beleesik a cége az fizet, ha nem esik bele, akkor nem fizet. Tényleg nem érted hogy Mészáros meg a többiek nem egymaguk vannak, a cégeik tulajdonosai - mint gyurcsány vagy Bajnai a sajátjának - és az ott dolgozók munkahelyeinek megvédése most a cél?
""A ballib megoldást ismerjük: fel kell venni hatalmas hitelt. Most nem ez lesz - mert a hitelfelvételnek a következményeit is ismerjük már jól." A GYURCSÁNY-BAJNAI kormányokat nem kellene az egész baloldallal egy kalap alá venni. "
Nem? Miért nem? Most az "Ellenzéki összefogás" nem azt jelenti hogy a Mi Hazánkosokat kivéve mindenki együtt van? Amikor a felelősségről van szó akkor nincs összefogás, csak amikor meg kell szerezni a szavazatokat? Mond már el nekem akkor hogy ki is lesz kormányon, ha ez az ellenzéki összefogás sikert arat? Mert jelenleg a dk és mszp parlamenti frakcióinak 65%-a a 2010 előtti kormány idején is az mszp padsoraiban ült, kormánypártiként.
"És igen. Járvány van. Sok kiadással jár. El kell engedni a költségvetési hiányt és ez azzal jár, hogy növekedjen pár százalékot az államadósság. De mióta fontosabb az államadósság mint az emberi élet, mi? "
nem fontosabb. EZÉRT engedik elmenni 2,7%-ig. MERT MEG TUDJÁK OLDANI ÚGY hogy ne kelljen még ennél jobban is eladósodni miatta. EZ az amire a kedvenceid nem voltak soha képesek, mert csakis a megszorítás és hitelfelvétel volt az amihez értenek.
""NINCS teljhatalma - a parlament most is ülésezett és végezte a dolgát. Ha Orbánnak teljhatalma lenne akkor nem lenne miről döntenie a parlamentnek."
Az megvan, hogy most nyújtott be Semjén Zsolt egy salátatörvényt, amivel egy rakás olyan jogszabályt emgváltoztatna, aminek semmi köze a vírushoz? "
Vagyis ÉL A PARLAMENT és nem teljhatalommal kormányoz Orbán.
"Budai ingatlanokat adnának ingyen Schmidt Mária alapítványának."
Ha annyira szent neked az Index véleménye, akkor olvasd már el a cikküket! [link]
Az egy KÖZALAPÍTVÁNY és nem egy magán alapítvány. "A közalapítvány olyan sajátos alapítvány volt, amelyet a korábban hatályos magyar jog szerint az Országgyűlés, a Kormány, valamint a helyi önkormányzat képviselő-testülete hozott létre, közfeladat ellátásának folyamatos biztosítása céljából. "Attól hogy egy KÖZalapítvány kap meg egy ingatlant - amit amúgy használ is és felújít, karban tart stb. semmivel nem csökken az állam, az állampolgárok tulajdona, vagyona.
" Minisztériumi embereket küldenének a színházakba. "
Nem küldenek. Honnan vettél ekkora butaságot?
"Eltörölnék a nemváltoztatás jogát. "
Nem törölnék el. Még egy baromság.
"Kötelező műemlék-felújítást írhat elő az állam.) "
HOL? Kinek?
"Ami a párttámogatást illeti, én személy szerint leszarom, de még mindig úgy vélem, hogy azokat a milliárdokat a kis pajtásobtól meg a multikból kellne kisajtolni. "
Aha. A demokrácia jegyében, rámutatva hogy Te meg TE fizessetek. Így gondoltad? Mi lenne ha az állam az Altus-ra mutatna rá, hogy tessék fizetni? Vagy mondjuk az RTL klub tulajdonosi részvénytársaságát emelnék ki? Mert amit te elvársz az pontosan ezt jelentené, hogy kiválasszanak valakit és csak annak kelljen fizetnie, a többinek nem. Vagy csak az tetszik ha más f..kával kell verni a csalánt és te mondhatod meg hogy ki legyen?
"Aha. Csak mellékesen próbálják mentegetni az ellenzékiek tevékenységét, hazudni meg félinformációkkal a történéseket kiforgatni. Értem. És?"
Ezt ugyan mire alapozod? Olvastál egy ilyet is?!
"Ez éppen úgy nem igaz, ahogy nem igaz szerinted meg hogy az index csakis a kormányt szidja. Csak éppen míg én soha nem állítottam ilyet, te igen."
Mutass már legalább három cikket, amiben az origo bírálha a Fideszt! Persze abból az időszakból, amikor az origo Fidesz-közeli lett!
"""Már bocs, de attól hogy te kijelented valamiről ezt, még nem lesz igaz." - Ez rád is érvényes."
Csakhoyg te állítottál valamit és nem én. Amit én állítok azt kérheted rajtam számon. VAgyis ha állítod hogy ellopták, elvették, akármi - akkor TE kell hogy bizonyítsd, mert addig csak egy állítás marad. Nem nekem kell cáfolni!"
Ez a kártya most nagyon nem jött be, mert nem erre volt utalás, hanem arra, hogy ha te kijelented az én állításomra, miszerint a valami csak fidesz-propaganda, és te azt mondod, hogy az nem igaz, és bizonyítani kell, stb. az rád is éppúgy vonatkozik. Tehát hasonló helyzetben tőled is elvárható eme csekélység. :D
""Az önkormányzati források elvonásáról: járvány ide vagy oda, a FIDESZ ott szivatja meg az önkormányzatokat, ahol csak tudja. "
Aha. Az első lépések között volt a devizaválság idején, hogy az ÖSSZES önkormányzattól átvállalta az állam a devizahiteleiket. Folyamatosan ment az országban a modern városok program. Minden településen folytak az egészségügyi beruházások, sportberuházások. Az eu-s pályázatokhoz az állam ad segítséget minden településnek. A kistelepüléseket, falvakat külön is segítik hogy meg tudják tartani a lakóikat és fejlődhessenek. Most indult be a falusi CSOK, ami kifejezetten a településekre visz pénzt, hiszen ott javul az életminőség és ott teremtenek vele munkát. Ez neked gáncsolás?"
Ez a devizahitel-átvállalás mikor is történt? A legutóbbi önkormányzati választás után?! Ilyenről tényleg nem hallottam. Küldenél linket?! Mellesleg ne korlátozd a dolgot féligazságra, régebben valóban volt ilyen, csak akkor szinte mindenhol fideszes többségű önkormányzatok voltak. Továbbá szintén nem mellesleg nem csak annyi történt, hogy az adósságokat vállalták át, hanem több önkormányzati bevételi forrást is. Ez Budapestet nagyon érzékenyen érintette. Tény, hogy egyúttal bizonyos önkormányzati intézmények működtetését is átvették, de ez a nagyobb városokban, pláne Budapesten közel sem volt arányban, hatalmas veszteséget jelentett ez Budapestnek.
""A múlt héten még Orbán akart lenni mindenhol a polgármester, vagy az már nem rémlik?"
nem rémlik. Egy javaslat volt hogy nem a kormány, hanem a területileg illetékes szerv jóváhagyása legyen szükséges a döntésekhez. Elvetették."
Nem is az a kérdés, hogy elvetették-e, vagy sem, hanem hog juthat egyáltalán ilyen baromság bárki eszébe! Ez pont olyan, mintha egy ellenzéki alpolgármester indítványozná, hogy a főpolgármesternek legyen pallosjoga. Ha lenne ilyen én szégyenkeznék miatta.
""Bevételre meg úgy is lehetne szert tenni a kedves krományodnak, hogy az ilyen MÉSZÁROS-TIBORCZ duó féle embereket megterheljük egy kis vagyonadóval...ja, csak hogy az nem megy, mert akkor nem tudjuk elég pénzzel kitömni a barátokat? Hát igen, szegény Mészáros nem tudna évente több milliárddal gazdagoodni brühüm, brühüm. "
Hol olvastál te olyat a járvány miatti rendelkezésekben, hogy a különadóknál bárki is kivételt élvezne? MINDENKINEK kell fizetnie a különadókat. Az összes banknak és multinak. Ha bárkinek ebbe beleesik a cége az fizet, ha nem esik bele, akkor nem fizet. Tényleg nem érted hogy Mészáros meg a többiek nem egymaguk vannak, a cégeik tulajdonosai - mint gyurcsány vagy Bajnai a sajátjának - és az ott dolgozók munkahelyeinek megvédése most a cél?"
Ezúttal is csak a lényegre nem válaszoltál. Nyilván nem arról szól a dolog, hogy ez a két ember fizessen és senki más, hanem hogy azok a cégek fizessenek különadót, amelyek különösen nagy közpénzberuházási megbízást nyertek el. Ha Tiborcz, Simicska és Mészáros cége mellett van hasonló kaliberű MSZP-s is pl., akkor természetesen azt is.
Ráadásul pont az önkormányzatoktól elvenni éppen most bármilyen címszóval pénzt a járványválság miatt éppolyan abszurd, mintha a kórházak forrását csökkentenék erre hivatkozva. Ugyanis az önkormányzatoknak is rengeteg plusz feladat, kiadás hárul a járvány miatt, amit ha nem végeznek el, természetesen ki mást, mint a főpolgármestert hibáztatnák. Gratula, hogy még ekkor is csak a politikai haszonszerzés megy a Fidesznek. Itt egy remek példa erre: [link]
"""A ballib megoldást ismerjük: fel kell venni hatalmas hitelt. Most nem ez lesz - mert a hitelfelvételnek a következményeit is ismerjük már jól." A GYURCSÁNY-BAJNAI kormányokat nem kellene az egész baloldallal egy kalap alá venni. "
Nem? Miért nem? Most az "Ellenzéki összefogás" nem azt jelenti hogy a Mi Hazánkosokat kivéve mindenki együtt van? Amikor a felelősségről van szó akkor nincs összefogás, csak amikor meg kell szerezni a szavazatokat? Mond már el nekem akkor hogy ki is lesz kormányon, ha ez az ellenzéki összefogás sikert arat? Mert jelenleg a dk és mszp parlamenti frakcióinak 65%-a a 2010 előtti kormány idején is az mszp padsoraiban ült, kormánypártiként."
Ezúttal is hülyeséget beszélsz. Mondok egy sarkított példát: Jancsi megöl egy embert, Iluska is gyilkossá válik, ha szerelemből hozzámegy?! Vagy a gyerek felelős lesz a szülő bűneiért?
"Vagyis ÉL A PARLAMENT és nem teljhatalommal kormányoz Orbán."
Csak a törvényi lehetősége adott hozzá, és él vele, amikor akar.
"Az egy KÖZALAPÍTVÁNY és nem egy magán alapítvány. "
Azért elég érdekes dolgok szoktak történni egy ilyen közalapítványnál, pl. még alaptörvényt is akartak módosítani fideszesek, hogy a közalapítványoknak adott közpénzek veszítsék el közpénz-jellegüket, így ne lehessen közérdekű adatigényléssel rákérdezni, hogy mi a fenére költötték? Elég sok botrány volt abból, hogy Matolcsy szeretője mit engedett meg magának ilyen alapítvány pénzéből.
""Ami a párttámogatást illeti, én személy szerint leszarom, de még mindig úgy vélem, hogy azokat a milliárdokat a kis pajtásobtól meg a multikból kellne kisajtolni. "
Aha. A demokrácia jegyében, rámutatva hogy Te meg TE fizessetek. Így gondoltad? Mi lenne ha az állam az Altus-ra mutatna rá, hogy tessék fizetni? Vagy mondjuk az RTL klub tulajdonosi részvénytársaságát emelnék ki? Mert amit te elvársz az pontosan ezt jelentené, hogy kiválasszanak valakit és csak annak kelljen fizetnie, a többinek nem. Vagy csak az tetszik ha más f..kával kell verni a csalánt és te mondhatod meg hogy ki legyen?"
Hogy a párttámogatás kérdéséhez miként jön az Altus, az rejtély számomra, de hagyjuk is, lényegtelen, csak mondtál egy nagy semmit, mert ez kényszeres nálad, de érdemben nem tudtál mondani beszélni.
Az viszont tény, hogy a demokrácia nagyon fontos dolog, és nem azon kéne igazán spórolni pártok működését ellehetetlenítve. Fidesz már 2010-ben is 15%-ot vett el a pártoktól, most meg a maradékot megfelezi. Nem mondom, a Fidesznek - bár forintosítva ők buknak elvileg a legtöbbet, meg se kottyan nekik, hiszen egyfelől hatalmas megtakarításuk lehet a hatalmas támogatásuk miatt, mig a kis pártok vegetálnak, ezzel gyakorlatilag meg is pecsételik a 2022-es választást. A Fidesznek rengeteg haverja van ilyen-olyan beosztásban, de egy kis párt kevés fizetett alkalmazottat képes csak foglalkoztatni, így ha azok jelentős részének fel kell mondani, akkor kb. ellehetetlenülnek. A Fidesznél nem olyan nagy gond ez: majd fizetnek a mészárosok egy kicsit, a fidesz ÁSZ úgysem vizsgálja, csak az ellenzéket, ha vizsgálja is, akkor is mindent rendben talál az ÁSZ állás miatt Fideszből kilépő vezető.
#11:
"Ez éppen úgy nem igaz, ahogy nem igaz szerinted meg hogy az index csakis a kormányt szidja."
Számomra a kormányszimpatizánsok ezen véleménye a legizgalmasabb. Nem tudnak mutatni példát saját oldali kormánykritikára,főleg nem az Origonál. Nem tudom,miért kellene hiteles forrásként tekintenünk rá,ha senki nem tudott józan példával előállni ami a mértéktartását igazolná. Helyette van sok dicséret,sértődött magatartás a média problémásságát illetőleg. Persze tévedhetek! Tévedhetünk nagyon sokan!
Pár link:
1. Google-> Origo kormány
2. Rengeteg "vállveregető" cikk,hír
3. Problémákról,megfontolandó akciókról,becstelenségről szó sincs,az kizárólag ellenzéki jellemző
4. A megkérdezett mindig kormányközeli elemző/elmezők csoportja
A négy pont,és az elméletem összedől,ha valamely kormányszimpatizáns szavazó prezentálni tudja az Origo kormánykritikáit. Nem szükséges a forradalmi hangnem,viszont kritikáról beszélünk így a problémák említése elengedhetetlen. Most meg lehet dönteni az Origoról szóló ellenzéki "elméletet". Várom a mielőbbi válaszokat!
#13 Tudom hogy téged meg fog lepni, de nem vagyok napi szintű olvasója a kormányoldali médiának - ebből következően nem fogok neked pikk-pakk elővarázsolni cikkeket igazolásképpen.
Csak egy kérdés: miért hiszed hogy a hitelességnek az a bizonyítéka ha valami nincsen benne egy lapp írásaiban, és miért nem az, ami benne van? Miért hiszed hogy attól, mert a valóban szar ellenzék, valóban bohóc módra és felháborítóan viselkedő politikusai kapcsán néha-néha megejtenek cikkeket egy megosztott ellenzék médiáiban, az hitelességet bizonyítana?
Nincs olyan, hogy "Ellenzék párt"! Azzal te nem bizonyítod az index hitelességét, hogy leírja egy jobbikosról hogy jaj mit is képzelt. Vagy ha a 444-ben megjelenik egy cikk arról, hogy a dk-s XY helytelenül ezt vagy azt tette.
Alapvető tényeket próbáltok semmibe venni csak mert egyik vagy másik médiában jelent meg. Közben meg elvárjátok, hogy a kormánypárti szavazó legyen tájékozott és olvassa azt a médiát amit ti kedveltek és szentírásnak tartotok - egyszerre azzal, hogy te meg semmibe veszed azt a médiát, amelyik nem tartozik a kormányellenesek körébe.
Ez nagyon nem így működik.
De nyugodtan hidd amit akarsz és zárd ki a valóság azon részét ami nem egyezik az elképzeléseiddel! Ettől a valóság nem változik.
#14:Értem. Azonban vegyünk egy dolgot figyelembe. Nem követelőznék vehemensen,Origo kormánykritikákat várva,ha nem állítaná a kormányszimpatizánsok döntő hányada,hogy az Origo foglalkozik kormánykritikával. Innentől ilyen megállapítást nem szeretnék olvasni,ugyanis alaptalan.
Természetesen igazad van. A hitelességet a tartalom és nem az "ellentartalom"/hiányzó tartalom. Sajnálatos módon,bőven van példa helyreigazításokra,hazugságokra.
Továbbá nem állítottam olyat,hogy az Origo hiányosságai felmentik az ellenzéki médiumokat. Ezt te próbálod a számba adni,ne is haragudj.
Valamiért sokaknak hihetetlen,hogy a 444.hu és az Origo is távol áll tőlem...
A konklúzió tehát az,hogy vigyázzunk a nagy hírözönben,a sok megtévesztés és KORMÁNYPÁRTI,ELLENZÉKI véleménybuborék közepette..
#16 Nagy vonalakban egyetértek veled. Azonban olvasd vissza azt amit kifejezetten nekem címezve írtál le és abból nem ez következik - hanem az amit én írtam rá utána. "Számomra a kormányszimpatizánsok ezen véleménye a legizgalmasabb. Nem tudnak mutatni példát saját oldali kormánykritikára,főleg nem az Origonál. Nem tudom,miért kellene hiteles forrásként tekintenünk rá,ha senki nem tudott józan példával előállni ami a mértéktartását igazolná. Helyette van sok dicséret,sértődött magatartás a média problémásságát illetőleg."
Pontosan azt írtad le hogy amiatt nem tekinted hiteles forrásnak, mert szerinted nem írnak kritikákat.
Ezzel szemben elfogadod, hogy az ellenzéki média "mértéktartó" mert mondjuk amikor Gréczy már tarthatatlanul bukott a magamutogató képeivel, akkor megírták. Vagy amikor már tényleg elfogadhatatlanul viselkedett HAdházy í parlamentben, akkor megjelentettek olyan írást IS ami ezt megszólta. Ugyanakkor lazán átlépsz azon a rengeteg álhíren, hazugságon és félinformáción, amiket napi szinten nyomnak az emberek arcába. Holott itt olvasom a véleményedet a fórumon és látom, hogy te is pontosan tudod hogy ez így történik.
#18:Nem szándékoztam védelmembe venni azokat a problémákat,amelyek a kormánykritikus médiumokat illetik. Egész egyszerűen az Origo stílusa és hangneme annyira "osztályharcos" ,továbbá "sértődött",hogy ahol tehetem próbálom ezt megmutatni,alátámasztani. Sokaknak megugrik még a vérnyomása mikor megkapjuk,hogy libsik vagyunk mert kritizálni mertük ezen "csodálatos"médiumokat. Viszont nem szeretném kikerülni és nem is lenne tisztességes tagadnom azokat az ellenérzéseket amelyeket a kultúrharcba beszálló,sokszor progresszivista lózungokkal teli források produkálnak a maguk módján. Igen,a járványhelyzetet kihasználják a politizálásra,van bőven bizonyíték Gyurcsány,Cseh Katka stb.
Tehát csak óvatosan,továbbra is ez a fő.(Kimondottan járványhelyzet idején,ahol megint a szakértők országa lettünk,csak most nem gazdasági,hanem virológiai)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!