Milyen modszereket javasolnatok a jarvany megfekezesere es az orszag rendbe tetelehez?
Olaszországon kívül is van állam, melyet érint a járvány, úgyhogy ennyi.
A te dolgod, ha könnyelműen-vigéckedve-kezeled a dolgot, de ha pont te leszel az, aki véletlenül beleesik a nyavajába, akkor ne kezdj panaszkodni..
Imádom azokat az érveket, amikor elfogynak az észérvek, hogy ha majd te fekszel a lélegeztetőn, na majd akkor.
Elárulom, egy normális, egészségesen élő, ne adj isten nem dohányzó, sportoló ember kisebb valószínűséggel fog a lélegeztető feküdni, mint autóbalesetben meghalni. Mégis járnak autóval az emberek.
"Svédországban így van. "
És remélem, hogy később elgondolkodnak azon, hogy "vajon az x ezer halottból én mennyit öltem meg?"... Hiszen aki megfertőz valakit, és az a valaki meghal, az tulajdonképpen lassú, fájdalmas kivégzést alkalmaz.
Persze hajrá evolúció, meg minden...
SVÉDORSZÁG? Ahol nem írják ki azt se, hogy migránsok bűnöznek? Akik miatt Dánia lezárta a határait?
Elmebeteg ország, ahol a börtöntöltelékek a kávé melegsége miatt perelhetnek...
Az alapbér bevezetése szerintem nem lenne rossz ötlet, de mint tudjuk, ezt is sokan kijátszanák...
A járványra: teszt, teszt, teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!