Mit tesz a magyar kormány a koronavírus megfékezésére?
Miért nem zárják le a repteret a távol-keletről és főleg a Kínából érkező járatok előtt, miért akarják beengedni a vírust?
Eddig hány valós fertőzött van Magyarországon?
Miért nincs semmi infó erről? Miért hallgat a kormány?
Egy Magyarországon nem létező vírusfertőzés ellen? Nyilván semmit.
A repterek lezárásának pedig max akkor van értelme, ha mi nem akarunk megfertőzni másokat. Ha valakinek keletről fontos idejutnia, de mi ostoba módon nem fogadunk repülőt keletről, akkor az illető max átszállással repül és kész.
Hát igazuk volt azoknak, akik privátban válaszoltak nekem, itt normális válaszra nem lehet számítani.
Tulajdonképp nem is számítottam, csak szerettem volna felhívni a figyelmet arra, hogy csak magunkra számíthatunk..., mert SEMMIT nem tesznek a megfékezésre itthon és elbagatellizálják, mint Csernobilt....
Volt már ilyen, mondjuk a SARS idejében.
Talányos vírus, de már Párizsban is jelen van, az USA-ban is.
Őket is zárjuk le/ki?
Relax!
Ja, vagy úgy. Szóval nem a valóságra vagy kíváncsi, hanem csak megideologizálni szeretnéd a beteges rettegésed? Oké, akkor figyi, most elmondom a nagy titkot, már rég itt van a vírus, és mindenki fertőzött, te is! Ennyi volt, game over, és mindez csak azért történt mert azok a fránya repülőterek nem lettek lezárva!
Tessék, gondolom ezt akartad hallani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!