Január-Februárban miért volt akkora divat itt, hogy minden második kérdésnél kiírták Orbán teljes nevét, tehát "Orbán Viktor Mihály"?
Figyelt kérdés
És miért tűnt el ilyen hirtelen ez a szokás?2020. márc. 17. 20:53
1/9 anonim válasza:
Elvan a libsi, ha unatkozik...
Bár szerintem aki kiírta az a Táncsics radikális szimpatizáns, megegyezik a stílus...
2/9 anonim válasza:
Vannak ilyen trollok, van ez a Mihályos, van a Táncsics radikális balpártos, lakásárak csökkenését váró, bár azon se csodálkoznék ha ez mind ugyanaz lenne. Úgyhogy trollkodás.
3/9 anonim válasza:
Troll(ok) ámokfutott(ak). Most a járvány miatt szerintem alább maradt.
4/9 anonim válasza:
Hiányzik neked? Godold hozzá!!!!
5/9 A kérdező kommentje:
Ja dehogy hiányzik :D csak eszembe jutott. Igen az tény, hogy a koronavírus most mindent visz. Főleg, hogy nem kell suliba járni jönnek a kérdések egész nap :)
2020. márc. 17. 21:57
6/9 Alex Fly válasza:
Csak a pontosság kedvéért: Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úr...
7/9 anonim válasza:
A tisztelet miatt, vannak akik tudod felnéznek rá.
8/9 anonim válasza:
Szerintem a Jamaicás is ő, csak váltogat ezek között, hogy ne legyen unalmas, Mihályozás is még mindig felbukkan, de szerintem már sokan átvették poénból.
9/9 anonim válasza:
Nem biztos, hogy trollkodás volt, inkább csak gúny, legalábbis én azért írtam néha. Hozzáteszem, hogy nem tudtam, hogy az a teljes neve, de itt annyit tolták, hogy beálltam én is poénból a sorba, bár egy idő után unalmas lett, és abbahagytam.
Hozzáteszem, hogy az incel-kérdések is abbamaradtak nemrég, és már én tettem fel egy inceleket megszólító kérdést, amire újra bepörögtek, és teszik fel halomban a kérdéseiket, nyavalygásaikat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!