Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Milyen lett volna Szálasi...

Milyen lett volna Szálasi Magyarországa, ha 45 -ben megnyeri a háborút?

Figyelt kérdés

A Németek először az ardenneki offenzívában megsemmisítik a szövetségeseket. Utána felszabadítják Budapestet. Végül további fél év háború után kifejlesztik az atombombát és ledobják New Yorkra meg Moszkvára.

Szálasi a Cél és követelések c. munkájában például megigérte, hogy bevezeti az általános titkos választójogot, valamint hogy a nagy Magyarországot népszavazás útján állítja vissza. Betartotta volna ezeket az igéreteket?

#Magyarország #Kárpát-Duna #egyesült földek
2020. márc. 3. 19:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%

Budapestet ledarálta volna és egy Hungária város nevű fővárost épitett volna.

Link: [link]

2020. márc. 3. 20:06
 2/11 anonim ***** válasza:
30%
Aztán kinyírtuk volna a németeket is és a MAGYAROK lettek volna a világ urai!!!
2020. márc. 3. 20:15
 3/11 anonim ***** válasza:
23%
Nem ilyen szar mint orbánisztán.
2020. márc. 3. 20:17
 4/11 anonim ***** válasza:
71%

#1 Egész impozánsnak tűnő dolgok vannak a cikkben, habár szerintem sok téves információ, hamisítás, meg ferdítés van benne, na mindegy.

,,megigérte, hogy bevezeti az általános titkos választójogot" Igen, de ezt úgy kell elképzelni, mint ahogy Hitler alatt volt. Tehát vannak ugyan népszavazások, de nincsenek választások.

,,nagy Magyarországot népszavazás útján állítja vissza" 1935-ben Szálasi még nem láthatta előre az első és második Bécsi döntést. Csak azért, mert azzal a magyar lakosság jelentős része újra Magyarországhoz került. A teljes revízióra is meg lett volna az esély hosszútávon, mivel a németeknek érdekükben állt volna egy erős Magyarország a hatalmi egyensúly miatt.

2020. márc. 3. 21:39
 5/11 anonim ***** válasza:
23%
Sokkal jobb lett volna, mint Magyarország az elmúlt 500 évben bármikor. És igen, betartotta volna, legalábbis igyekezett volna betartani. Szálasi volt Magyarország utolsó magyar, gerinces, tisztességes vezetője.
2020. márc. 4. 07:45
 6/11 anonim ***** válasza:
27%

Egy dilis senki volt, ahogy apám jellemezte. Ő élt akkor.

A magyar sem árja faj, szóval a németek kb ugyanúgy sz@rba se vennének minket, mint a szlávokat.

2020. márc. 5. 08:16
 7/11 anonim ***** válasza:
76%
,,A magyar sem árja faj, szóval a németek kb ugyanúgy sz@rba se vennének minket, mint a szlávokat." A szlávokkal is annyira rosszul bántak, hogy létrehozták, a szlovák, a horvát államot meg az ukrán SS-t. Elég Edmund Veesenmayer jelentését elolvasni, amit a Führernek írt, elég nagy terveik voltak a magyarokkal hosszú távon, és nem éppen a kiírtás irányába!
2020. márc. 5. 13:24
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
#6 Ezt az iskolában így tanítják, de ez is egyike a rengeteg hazugságnak, ami a történelemórákon elhangzik. Én olvastam a Mein Kampfot, és a magyarságot Hitler a kultúramegtartó népek közé sorolta, azaz olyanok, akikkel együtt lehet élni.
2020. márc. 5. 21:16
 9/11 anonim ***** válasza:
75%

Hitler a szlávokat se írtotta volna ki: szolganépnek jó.

A magyarokat se tekintette egyenrangúnak.

Meg nem történelemkönyvekből tanultam a történelmet, minthogy osztályellenségnek születtem.😁

De pár tucat újságja megmaradt a padláson, dilis, ha mondom

6-8 jelző minden szó előtt.

Mint a komcsik

2020. márc. 5. 21:47
 10/11 anonim ***** válasza:
78%
Hitler a németekkel senkit sem tekintett egyenrangúnak, de a magyarokat sem tekintette szolganépnek, hanem - mint már leírtam - olyan népnek, akikkel békében együtt lehet élni. Ez csak egy a rengeteg hazugság közül, ami Hitlerről terjed.
2020. márc. 6. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!