Milyen ideális létszáma lenne az Országgyűlésnek? (a mostani nevetségesen sok) Miért nem változtatnak rajta, amikor ez már téma legalább tíz éve?
Figyelt kérdés
2008. nov. 20. 20:55
1/9 anonim válasza:
Azért, hogy minden testvér, sógor, koma odaférjen a tűzhöz. Azért, hogy minden nagykutyának legyen elég támogatója.
Eltudod képzelni, hogy mi történne a parlamentben, ha a felét elhajtanák, hogy milyen harc törne ki a fennmaradó helyekért?
2/9 anonim válasza:
Dobjuk ki az összes széket, ezaz, legyen újra királyság :-D
3/9 anonim válasza:
Hurrá!!!
Hadd legyek én a király! Jó?
4/9 anonim válasza:
Azért, mert még nem vettük észre, hogy a trianoni részeket elcsatolták. Ezzel az országgyűléssel egész Közép-Európát el lehetne látni! Talán fel is kéne ajánlani Brüsselben!
5/9 anonim válasza:
Azt akarod, hogy egész európa tönkremenjen? :)
6/9 Hanák József válasza:
A Magyarország Jövője Párt szerint az ideális létszám 100 fő lenne az Országgyűlésnek.
20 választókörzetben 5-5 fő.
19 megye+Budapest lenne a 20 választókörzet.
Valamint az állami fizetéseket a minimálbérhez kötnénk, maximum a mindenkori minimálbér 3 szorosa lehetne, minden költségtérítéssel, és egyéb juttatással együtt!
Ezzel mintegy 900ezer-milliót spórolnánk meg!!!
7/9 anonim válasza:
Nekem ez nagyon tetszik! Ezt kell csinálni! :)
8/9 A kérdező kommentje:
Nekem is!!!
Köszi az eddigi válaszokat.
2008. nov. 23. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!