Akik szerint magyarország elszigetelődik a világtól azok mit szólnak ahhoz hogy trump felhívta orbánt?
Donald Trump telefonon gratulált Orbán viktornak az elmúlt tíz év kornyányzáshoz és dicsérte az országot.
A baloldal mindíg azt szajkóza hogy nem beszél senki orbánal meg hogy elszigetelődünk a világtól.
Ezzel ellentétben jó kapcsolatunk van izraelel, amerikával és oroszország de még kínával is,azaz a vezető hatalmakal.
Link: [link]
Link2: [link]
A baloldali politikusok,szavazók mit gondolnak erről?
Amikor Orbán sok év után Trumpnál volt, akkor egy egész negyedórára hajlandó volt fogadni őt!
Azt, hogy Trump most mit mondott a telefonba, azt soha sem fogjuk megtudni.
Ha Orbán mondta, akkor biztos hogy nem igaz!
Mit lehetne erről gondolni? Gondolom nem csak Orbán volt az egyetlen, akivel beszélt, szerintem, csak egy szimpla diplomáciai, udvarias csevej lehetett
Bár én nem vagyok baloldali szavazó
Minthogy orbán korábban csontig benyalt Netanyanak, az cserébe beprotezsálta orbánt az orális szobába.
Felhívta õt az a fószer, amikrõl az amerikai Egyesült Államok Kongresszusqa azt mondta, hogy alkalmatlan arra, hogy államot vezessen és ki kell rúgni, amit a trump-arti szenátus csak úgy tudott megúszni, hogy nem hallgatta meg a tanukat.
Ha enge3m hívot volna fel egy ilyen, nem dicsekednék vele.
Téves hívás volt.
Trump semmibe sem nézi Orbánt.
"..mit szólnak ahhoz hogy trump felhívta orbánt?"
Trumpnak is szüksége van cselédekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!