Szerintetek ha Orbán ki öregszik és leváltják akkor mennyi az esélye annak, hogy hasonló felfogású/még ennél is rosszabb személy kerül az ország élére?
Figyelt kérdés
2019. dec. 18. 20:14
1/11 anonim válasza:
Nagy az esély, hogy rosszabb lesz.
2/11 A kérdező kommentje:
Végülis ha belegondolunk annak idején Horthyt is utálták az emberek manapság neg mindenki őt sírja vissza.
Mi lesz itt a végén? Orbánt is visszasírjuk?? Vagy előbb emésztik majd fel az országot a jövendőbeliek, mielőtt lenne időnk visszasírni?
2019. dec. 18. 20:17
3/11 anonim válasza:
Gyurcsány félék fogják Orbánékat leváltani.
4/11 anonim válasza:
Nem sírják őt igazán vissza. Ez csak olyan nosztalgikus vágyfantázia
5/11 anonim válasza:
Igen sajnos mert ez egy ilyen birka ország.
6/11 anonim válasza:
Én például, mikor Balogh Zoltánt leváltották, azt hittem, nála rosszabb már nem jöhet. Erre előhúztak egy Káslert.
A PIM élére Prőhle Gergely helyett kineveztek egy Demeter Szilárdot.
A Fidesz az utóbbi pár évben már csak a kontraszelekcióról szól. Egyre alkalmatlanabb, egyre szélsőségesebb emberek kerülnek olyan pozíciókba, amelyek messze meghaladják a képességeiket.
7/11 anonim válasza:
Én már várom Németh Szilárd jegybankelnöki kinevezését
8/11 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel rosszabb lesz, mert egy rosszul működő családban is nem csak egy embert betegít meg a rossz irány, hanem szinte mindenkit.
9/11 anonim válasza:
Mikor lesz az kedves kérdező? Orbán még "csak" 56 éves, Amerikàban Donald Trump túl van a hetvenen és megválasztották, sőt esèlyes, hogy újra választják. Ha ebből indulunk ki lehet meg sem éljük, hogy kiöregedjen.
10/11 anonim válasza:
Amúgy miért prioritás az még mindig, hogy egy bőven 70+-os elnököt újra választanak? Hàny éves korukig ügyködnek ezek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!