Az MSZP-nek miért ugyanaz a jele mint a Huaweinek?
Figyelt kérdés
2020. febr. 4. 12:41
1/7 anonim válasza:
ez a kérdés már volt, találj ki újat
3/7 anonim válasza:
Mert magyar. Ez a magyarok jele.
4/7 anonim válasza:
A Heineken jele lett egy kicsit átalakítva.
5/7 anonim válasza:
A huvelinek is skiccelt szegfű lenne a jele? Nem is tudtam.
6/7 anonim válasza:
Ezek mindent csak majmolni tudnak,nincs önálló gondolatuk sem.
7/7 anonim válasza:
egyrészt nem ugyanaz, másrész a 6-os hozzászólása elég lehangoló. Sajnálni tudom ha kapásból ez a vélemény jött ki belőle. Nem tudom utána nézett e de a Huaweit 1987-ben alapították, a wikipedia szerint tehát csak két évvel korábban mint az MSZP-t. Biztos lehetsz benne hogy akkor senki nem ismerte még a Huaweit az MSZP-ben sőt Magyarországon sem de talán még Európában sem. Abban sem vagyok biztos hogy a Huawei mostani logoja létezette már 1989 ben én nem csak jóval később változtatták meg a mostani logora. Lehet hogy a Huawei másolta az MSZP-ről nem :) (nem MSZP szavazó vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!