Csak én gondolom úgy, hogy az MSZP kb tökmindegy kit jelöl miniszterelnöknek, mert tartalmilag ugyanaz a párt és tök esélytelen?
Szerintem azért lesznek elég sokan, akiket megnyer magának Botka.
Persze lesznek olyanok is, akik szerint ugyanaz a párt maradt.
Lesz mind a kettő.
Sokan szeretnének változást az országban,mert azért lássuk be azt hogy nem mennek túl jól a dolgok az országban.A nagy vesztes a Jobbik lehet,mert a változást akarók oda arra szavaznak akiről elhiszik azt hogy tud nyerni.
Két ciklus után nehéz dolga lesz a Fidesz-nek,mert megunták már őket az emberek,valami újat szeretnének és Botka jó alternatívának tűnik.
Persze kell hozzá egy valódi baloldali program.Nem mondom ,hogy biztosan nyernek majd ,de megszorongathatják a kormánypártokat.
Biztos, hogy nem ugyanaz a párt az MSZP. De ezt csak az tudja aki ismeri a belső viszonyokat.
A fidesz viszont pont erre a logikára épít amit a kérdező követ.
Sajnos a nem gondolkodás uralkodik a magyar agyakban.
Ezért vannak nyerő helyzetben. El kell ismerni, hogy kiváló a megosztó politikája a kormánypártnak.
Fejlődik az ország, jófele halad, csak nagyon lassan. Ezeket a rohadt stadionokat nem értem meg, magyar focira ennyit pazarlás.
Amit látok, h az mszp megoszlik, abban sem tudnak megegyezni, h ki legyen a vezérük. Sokan nem szeretik Botkát, vagy választást akarnak.
A Jobbiknál Vonát szétszedik, a saját pártja támadja egy ideje, hogy elpuhult...
Tehát a Fidesz 2 ellenfele saját magát járatja le, nagyszerű a választások előtt...
"Ezeket a rohadt stadionokat nem értem meg, magyar focira ennyit pazarlás."
Pazarlás? EZ FELSÉGSÉRTÉS!!!
Akkor ide is leírom miért kell ennyi új stadion. Minden stadionnak van egy bizonyos szintje, hogy milyen meccseket lehet játszani bennük. Nemzetközi meccseket meg olyan stadionokban lehet játszani csak, mint a Groupama vagy a Debreceni.
Aki emlékszik még, azt tudja pályáztunk már EB rendezésre, igaz akkor még közösen. EB rendezéshez meg olyan szintű stadionok kelleneke, mint a Groupama. Szóval azért építenek ennyi stadiont, mert nagy valószínűleg most közösködés nélkül, egyedül akarnak majd beadni pályázatot az EB rendezésre, ehhez meg kell X számú, megfelelő szintű stadion, hogy egyáltalán beadhassák.
Ez kellene az embereknek? Nem. Érdekli Orbánékat mi kell az embereknek? Nem, így építik a stadionokat.
Meg persze természetesen elég szépen vándorolnak a pénzek egy-egy ilyen stadion építésénél. Debreceni stadion is valójában csak töredékéből épült meg, mint amennyi fel van tüntetve. Groupamát nem tudom, de a Debreceni stadionnak legalább annyi haszna van, hogy körülötte elég jó biciklizésre alkalmas részt építettek ki, legalább ennyi haszna van, ha benne nem tudnak focizni a focistáink.
U.i.: mielőtt azt hinné valaki én se támogatom ezt az őrült, eszetlen stadion építeseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!