Munkanélküliként hogyan kellene havonta 7000 ft-ot tb-re
fizetnem?
"Nem hőbörgés egyszerűen nincsen joga az államnak pénzt szedni egy olyan embertől akinek nincsen jövedelme."
Pedig szednek, méghozzá szerintem minden eu-s országban. Úgy hívják VAT.
[link]
2020. febr. 3. 14:21
"Sokan bejelentés nélkül dolgoznak. Feketén vagy szürkén. Ha papíron X-et keres zsebbe"
Ez nem az alkalmazott hibája,hanem aki alkalmazza.
Szigorúbban kellene büntetni a csalókat,de ebben az országban egy vállalkozó azt csinál,ami akar.
4 órára bejelentés,minimálbérre bejelentés.
De akkor ebből is kihozzuk,hogy az alkalmazott milyen jól jár.
Hányingerem van ettől a mentalitástól,amit ez a nép mutat.
2020. febr. 3. 15:35
Világ életemben ingáztam. 40 éves vagyok de összesen nem voltam egy évig munkanélküli. Ja és falun lakom mielőtt azt mondanátok hogy városban könnyű. Azért most mikor ennyi munka van szerintem művészet egy évig munkanélkülinek lenni. Ha kell menni kell a munka után. Vége a szocializmusnak . Öngondoskodás van.
2020. febr. 3. 15:57
#4 nyugi, veled nem fizettetik ki, hisz élősködő vagy.
#10 kívánom neked, hogy kipróbáld, hogy milyen amikor ellátják "minden nyavalyádat" itt! Csak nehogy eközbe új nyavalyád legyen...
2020. febr. 3. 16:03
Árokpart, ne szenvegy mér
2020. febr. 3. 16:29
36/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat (akik értelmeset írtak)! Nem hittem volna, hogy ekkora témát váltok ki.
37/41 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit, hogy volt "szerencsém" ehhez az ellátáshoz, ha nevezhetjük annak. Itt ebben az országban azért imádkozik az ember, hogy nehogy lebetegedjen, mert úgy sem fogsz normális ellátást kapni. Sajnos igen, a sok fideszesnek elmondanám van munkanélküli ebben az országban, és nem 3%. Ahol én lakom ott minimum 15-18% a REÁLIS munkanélküliség. És örüljél ha van munkád, de ne azokat szidjátok akiknek nincs... mert ha majd te is ilyen helyzetbe kerülsz akkor lehet nem leszel ilyen magabiztos.
#37 Honnan tudod hogy nem kerültünk hasonló helyzetbe? Honnan veszed hogy minket nem ért el a válság, a leépítés a céges csőd mint olyan sok embert 2009-2010-ben vagy bármikor? Honnan veszed hogy nem tudjuk milyen állást keresni, munkára vadászni?
2020. febr. 4. 21:50
Menj ki akkor külföldre, ha ilyen szr ez az ország. "Ha a hegy nem megy Mohamedhez...". És nem vagyok fideszes, rühellem őket.
2020. febr. 4. 21:51
Az ukránok tudnak 1000 kilómétert menni munka után ha nem akarnak éhen halni. Nálunk meg sokan napi 100 at se akarnak. Na mindegy.
2020. febr. 5. 06:06
Kapcsolódó kérdések: