Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A fideszesek tényleg nem...

A fideszesek tényleg nem értik mitől volt példátlanul komikus a tegnapi tüntetésük vagy már ilyen minden mindegy alapon bármit megmagyaráznak?

Figyelt kérdés
Szerintem nem mindegy, hogy tényleg ők egyszerűen nem értik vagy értik csak jobb stratégiának tartják valamiért, hogy mindent hűségesen megvédenek amit a Fidesz csinál legyen az bámilyen szégyen vagy képtelen nevetség.
2020. jan. 31. 09:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
28%

Igen, jól látod.

Tudom hogy meglep, de ha valaki sértegeti a keresztény, hetero fehér embereket akkor azon a fehér, hetero, keresztény emberek bizony megsértődnek, mert "szíven találja őket" ez a sértés.

Talán ha nem sértegetnétek az ország lakosságának cirka 95%-t, akkor nem lenne ekkora a felháborodás miatta.

Tudom, hogy ha egy 0,00001%-t kitevő kisebbségre valaki nem megfelelő hódolattal tekint, akkor máris rohantok feljelenteni, de itt az ideje hogy végre azok is fellépjenek a sértésekkel szemben akik a többséget alkotják.

2020. jan. 31. 11:26
 12/16 anonim ***** válasza:
79%
10# így van, felháborítónak tartjuk, amit niedermüller kiengedett magából!
2020. jan. 31. 11:38
 13/16 anonim ***** válasza:
16%
#11 ohh takács elvtárs, tehàt az ország 95%-a keresztény? Szólj a párt statisztikai hivatalának a KSH-nak, mert még ők is rosszul tudják. Na meg ezek szerint max 5% a cigányok aránya is?
2020. jan. 31. 11:41
 14/16 anonim ***** válasza:
31%
Én ebben nagyon rossz véget érzek, ha ezt a stílust tovább folytatják...
2020. jan. 31. 11:42
 15/16 anonim ***** válasza:
20%
#12 esetben támogatom neidermüllert, mert akkor jót tesz :)
2020. jan. 31. 11:42
 16/16 anonim ***** válasza:
20%
Én meg a niedermüllert támogatók kényszermunkatáborba zárását támogatom
2020. jan. 31. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!