Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Borkai Zsoltot tényleg a...

Borkai Zsoltot tényleg a szexbotrány miatt rúgták ki?

Figyelt kérdés
Én sajnálom Zsoltit, mert nagyon sokat tett Győrért, egy csómó mindent neki köszönhetünk, sose voltam fideszes, de Zsoltira szavaztam, mert Ő egy jó ember. A kikapcsolódás mindenkinek kell senkinek semmi köze hozzá, hogy a magánéletben mit hogyan csinál. Az meg, hogy van pénze hát istenem, dolgozik, csak az irigység miatt vannak így felháborodva. Most őszintén fiúk, ki az a hülye, aki azt a két lányt (feleség baratno mellett is akar) nem du*ta volna meg akkor s ott? Szégyelljétek magatokat Győriek, hogy nem álltatok ki Zsolti mellett!

#szex #politika #Győr #lány #Zsolti haverom
2020. jan. 8. 13:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én is személyes ügyre tippeltem. Ment a zöld ;)
2020. jan. 9. 13:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Borkai megúszta volna, ha Budapestet és még sok nagyvárost nem bukott volna el a Fidesz.

Akkor kb. az lett volna, hogy ügyészség vizsgálata szerint nem történt korrupció, az erkölcsi részéért meg alaposan megdorgálta a párt, de azzal még csak munkahelyi fegyelmi vétséget sem valósított meg.

Viszont a Fidesz agytrösztje szerint Borkai miatt buktak ezeken a helyeken, ami tényleg is igaz lehet.

Ez a Fidesz szemében Borkai igazi bűne, ezért fogják a korrupciót is majd szépen feltárni, amiért majd Borkai éveket fog ülni.

2020. jan. 9. 15:06
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen, mondassz valamit utolsó ;) Rosszkor jött ez a botrány. Ment a zöld neked is! Köszönöm a válaszod! (És a többieknek is köszönöm)
2020. jan. 9. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!