Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Borkai Zsoltot tényleg a...

Borkai Zsoltot tényleg a szexbotrány miatt rúgták ki?

Figyelt kérdés
Én sajnálom Zsoltit, mert nagyon sokat tett Győrért, egy csómó mindent neki köszönhetünk, sose voltam fideszes, de Zsoltira szavaztam, mert Ő egy jó ember. A kikapcsolódás mindenkinek kell senkinek semmi köze hozzá, hogy a magánéletben mit hogyan csinál. Az meg, hogy van pénze hát istenem, dolgozik, csak az irigység miatt vannak így felháborodva. Most őszintén fiúk, ki az a hülye, aki azt a két lányt (feleség baratno mellett is akar) nem du*ta volna meg akkor s ott? Szégyelljétek magatokat Győriek, hogy nem álltatok ki Zsolti mellett!

#szex #politika #Győr #lány #Zsolti haverom
2020. jan. 8. 13:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Végülis kiálltak mellette, hisz megszavazták.

Másrészről pedig nem kirúgták, hanem magától elment. Igazi kirúgás akkor lett volna, ha abban a pillanatban elhatárolódnak tőle, mikor bevallotta az egészet, de inkább csúsztatták a dolgot, merthogy ugye a mandátum fontosabb az értékeknél.

2020. jan. 8. 13:09
 2/13 A kérdező kommentje:
Egyet értek, köszönöm! ;)
2020. jan. 8. 13:11
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem pontos az egyes, még ha neked tetszik is.

A botrány után kilépett a fideszből, függetlenként nyerte meg a választást, majd ezután lemondott a polgármesteri székről.

2020. jan. 8. 13:22
 4/13 A kérdező kommentje:
És tényleg ;) Így van ;) ment a zöld mindkettőtöknek. ;)
2020. jan. 8. 13:33
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Az a helyzet kedves kérdező, hogy valóban kilépett a Fideszből, de nyilván ez egy olyan lépés volt hogy közölték vele, hogy most szépen kilépsz " önként" a Fideszből. Amúgy én is sajnálom Borkait, mert én is úgy gondolom, hogy a magánéletében egy nagyon nagyot hibázott, de azzal elszámolni valója a családja felé van! Amit persze meg a balliberális oldalon hozzáraktak, hogy közpénzen, meg drogoztak, arra semmi bizonyíték nincs, és nem is lesz természetesen. Ha nincs ez a botrány, akkor ma ő lenne Győr polgármestere, de ez egy akkora (ballib oldalról még szándékosan felfújt) botrány volt, amit közszereplő politikusként egészen egyszerűen nem tud túlélni...
2020. jan. 8. 13:45
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a te válaszodat is, akkor jól gondoltam, hogy a baloldal dramatizálja túl! Ment a zöld ;)
2020. jan. 8. 14:07
 7/13 anonim ***** válasza:
80%

Nem, a megcsalás a legjelentéktelenebb az egész történetben. Persze próbálják ezzel elterelni a figyelmet.

Sorra kiderült családi korrupciós ügyek, közpénzen luxusorgia a közbeszerzéseken gazdagodott haverokkal, drogozás (ha ebben ártatlan, akkor tisztázhatta volna magát egy drogteszttel)...

De a legfontosabb, hogy végig tagadta ezt az egészet. Csak azután volt kénytelen (részben) vallani, hogy már ott virított az alteste mindenhol.

2020. jan. 8. 15:07
 8/13 anonim ***** válasza:
65%

7# "Sorra kiderült családi korrupciós ügyek, közpénzen luxusorgia a közbeszerzéseken gazdagodott haverokkal, drogozás"

Van ezekre bármiféle bizonyíték, vagy te is csak a balliberális médiából hallottad ezeket???

2020. jan. 8. 15:14
 9/13 A kérdező kommentje:
7! Aki polgármester nyilván forgatja a pénzt úgy, hogy cégei is legyenek, de erre szerintem sincs bizonyíték, hogy ő drogozott, illetve hogy közpénzekből szórakozott. Én is voltam már jachton, stb de velem a kutya nem foglalkozik mert nem vagyok politikus és senki nem akar lejáratni. Véleményed elfogadom, válaszod neked is köszönöm. Ment a zöld neked is.
2020. jan. 8. 15:30
 10/13 anonim ***** válasza:
71%

#8 Van. Ha nem látod a korrupciót a tendergyőztesekkel való hajókázásban (összes többi részlettől elvonatkoztatva), akkor valami komoly gond lehet a fejedben. Persze tudom, érvek és gondolkodás helyett kényelmesebb egyből rávágni, hogy "baloldali média".

Drogvádak alól csakis saját magát tudja felmenteni. Viszont nem látom, hogy előállt volna negatív drogteszttel. Mint mondtam, az elején tagadott mindent, így csak a szava nem sokat ér.

Azért ne legyünk naívak, ez tényleg pusztán lejáratás, ami kizárólag Borkai ellen irányul. Bizonyra személyes ügy lehet a dologban. De más lejáratásoktól eltérően, ennek van valóságalapja.

2020. jan. 8. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!