Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az MSZP és a FIDESZ mikor...

Az MSZP és a FIDESZ mikor tűnik már el a parlamentből?

Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 12:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
91%

július 23 10:43-as válaszoló:

A te válaszoddal eggyel nőtt a hülye válaszok száma. Mi vagyunk az agymosottak? Olvasd vissza figyelmesen amit írtál. Kicsit bagoly mondja verébnek érzés nemde? A Fideszes és MSZP-s képviselők Izraeles kitűzőben üléseznek? Ehhez már tényleg csak gratulálni tudok. Gondolom te is Jobbikos büszke nagymagyar "hazafi" vagy, aki Mo. esküdt ellenségeinek tekinti a politikusokat és a zsidókat. A politikusokat utálni elvakultság. Egyeseknek fájdalmas lehet belegondolni, de nélkülük nem működne az ország. Természetesen vannak korrupt politikusok is, akiket "lehet" utálni, de ne vegyük mindet egy kalap alá. Az Izraeles kitűzőkben való ülésezéses kijelentésed alapján gondolom, a többi "hazafihoz" hasonlóan te is gyűlölöd a zsidókat, mert ők annyit ártottak neked és a hazádnak. Elmondanám neked (és ez a többi nagymagyarnak is szól), hogy a Nobel-díjas MAGYARJAINK háromnegyed része ZSIDÓ származású. A Törley pezsgő, a Ganz művek és a Pick szalámi, amelyekről hazánk méltán híres, mind-mind zsidó származású emberek által lett alapítva a dualizmus idején. A Lisszaboni szerződést Te magad elolvastad, vagy csak a "kurucinfósított" változatát láttad (amelyik kifejti, hogy a zsidók hogy fogják 2011-ben elfoglalni Mo.-t)? Megnyugtatlak, nincs benne szó semmiféle hazaeladásról és/vagy népirtásról. Orbánnak jó oka volt a gárda betiltására, aki tényleg szereti annyira a hazáját, hogy rendet akar tenni benne, álljon rendőrnek, ne félkatonai szervezetekhez szegődjön el.

Megjegyzés: ezt imádom a nagy jobbikos "hazafiakban": hatalmas honvédő színmagyar hazafiaknak vallják magukat, holott MAGYARUL helyesen már nem tudnak írni. Lásd pl.: min2, hazaűruló, mszp sek, ülléseznek, LISZABONI, népírtás. Én nem vallom magamat nagymagyarnak, nem vagyok Jobbikos, mégis tudok MAGYARUL helyesen írni: mindkettő, hazaáruló, MSZP-sek, üléseznek, Lisszaboni, népirtás...

2010. júl. 23. 19:30
 22/30 anonim ***** válasza:

július 27 09:58, Selenite válasza:

Nézz kicsit több híradót, és olvass kicsit kevesebb 168 órát. Ha azt mondod, hogy a Fidesz nem csinált és nem csinál most se semmit, az olyan mint ha azt mondanád például a NASA-ra, hogy semmi értelme, csak egész nap idióta kockafejű tudósok rohangálnak benne. Autópálya építésre IS mentek el adóforintok, viszont az egyes városok közúton való megközelíthetősége kiváló lett azóta. Ez neked nem tűnt fel? Az autópályát karban is kell tartani valamiből, ezért kell mindenkinek matricát vennie. Ez neked nem tűnt fel? Az MSZP-re jelenleg már csak a 40 fölötti (de főleg 60-80) korosztály szavaz. Ezek általában a szocializmusból itt maradt régészeti leletek (közismertebb nevükön nyuggerek), nem kell velük foglalkozni. Azt mondani, hogy amit a Fidesz elkezd, azt az MSZP lerombolja, és fordítva, intelligens emberek között nem merném kijelenteni, kiröhögnének. Érdekes módon nem tömik vissza a 4-es metrót, nem robbantják fel a megyeri hidat, nem szedik fel az autópályákat Orbánék.

2010. júl. 23. 19:41
 23/30 anonim ***** válasza:
93%
Akkor tűnnek el, ha majd nem szavaznak rájuk elegen. Ha el is tűnnek egyszer, ami utánuk jön, az sem lesz sokkal jobb. Ez a tömegdemokráciák sajátja. Ahogy a boltban a reklámozott szemetet veszik meg a tömegek, ugyanezt teszik a politikában is.
2010. júl. 24. 12:50
 24/30 anonim válasza:
14%

"július 23 10:43-as válaszoló lehet hogy nem ír helyesen, de nem strucc legalább, aki a homokba dugja a fejét. Nagyon is tudja mi az ábra!

A zsidók ha nem javulnak meg, nem lesz becsületes nép, hanem egy rákfene és a talmudot vallják továbbra is, és a palesztinokat mészárolják más népeket pedig megfojtanak a piszkos alattomosságukkal, pénzükkel, (ami nem ér szart se csak egy darab papír), akkor kard által ki lesznek irtva!

2010. júl. 24. 15:37
 25/30 anonim ***** válasza:
Orbán rezsim ideje alatt tuti nem.
2010. júl. 24. 20:19
 26/30 anonim ***** válasza:

19:30

Én nem hiszem azt hogy a zsidók el fogják foglalni Mo-ot, de az hogy a Fideszesek meg a MaSzoP-osok Izraeli kitűzőbe mentek be az tényleg undorító volt és felháborítónak tartom.

Persze Vonát meg a gárdamellény miatt zaklatták. Röhej. Ennyi erővel horogkeresztes kitűzőben is joga lett volna bemenni Vonának mert mi van ha neki meg az a szimpatikus? Hol van itt az egyenlő bánásmód elve ha egyik háborús bűnöző idegen ország jelképeit szabad a MAGYAR parlamentben viselni, a másikat meg nem?

2010. júl. 24. 20:43
 27/30 anonim válasza:
a FIDESZ csak ne tünnyön el, mert ők fogják helyre állítani az országot.Én nem értem azokat az embereket akik még most is képesek a sok hazudozás és a lopások után az MSZP-re szavazni.
2010. júl. 25. 11:49
 28/30 anonim ***** válasza:
Majd ha csinálunk egy forradalmat, mint annak idején Lenin vagy Hitler ,mert csak így lehet a fennálló rendszert gyökeresen megváltoztatni.
2010. júl. 26. 14:44
 29/30 anonim válasza:

A válasz megírásának időpontja: 07-24 15:37 vagyok -

Látom nem tetszik amit írtam. Pedig úgy lesz.

Az utolsónak pedig annyit, hogy más lesz ez mint Hitler idejében, de hogy miben az nem nyilvános. Sok itt a kígyó!

2010. júl. 28. 21:22
 30/30 anonim ***** válasza:

07-28 21:22, 07-24 15:37

Nagyon is tudná mi az ábra? *Kuckuc*

A válaszaid alapján te is nagymagyar vagy, szerencsére némileg kultúráltabb típus. Sosem értettem, a nagymagyarok miért vannak oda annyira azokért a szegény népekért akiket a zsidók "megfojtanak"? Van közük hozzá? Nem. Ismerik őket? Nem. Hát akkor meg? Ja persze, zsidó is van a dologban... Kard által nem fogod tudni kiirtani a világ második legfejlettebb hadseregét, előre szólok.

Egyébként őszintén érdekelne honnan ered a zsidógyűlöleted, tekintve, hogy átlag nagymagyarnál intelligensebb vagy, megírhatnád nekem privát emailben az álláspontodat. Arra is kíváncsi lennék, hogy a magyar közéletből kik a "zsidók", valamint hogy kikről tudjátok igazolni, hogy tényleg zsidó származású és hogy velejéig gonosz.

2010. aug. 2. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!