Az MSZP állandóan keresztbe akar tenni a FIDESZ-nek. Miért?
A FIDESZ új dolgokat próbál radikális eszközökhöz nyúlnak hogy megpróbálják rendbe rázni az országot.
Az MSZP meg kijelentette hogy "Orbán Viktor ne veszélyeztesse MO pénzügyi helyzetét."
kérem szépen az MSZP miatt tartunk ott ahol.
kik nyúlták le a pénzt ? - az MSZP -
kik adták el az összes MO.-i gyárat ? - az MSZP -
kik akadályoztak eddig minden tervezetet ami pénzt vett volna ki az MSZP-s politikusok zsebéből ?
AZ MSZP !
Ők döntötték romba MO. gazdaságát, és miattuk ilyen s*ar a helyzet akkor most miért ugatnak ?
én a helyükben fülem farkam behúznám, és nem nekem állna feljebb.
Lendvai Ildikó is telerakta a saját, és Gyurcsány zsebét is, és most mint a (nincs szebb kifejezés rá) patkányok a süllyedő hajóról otthagyta az MSZP -t.
Várom a válaszokat.
gyszer próbáljátok ki, hogy nem néztek a tévében híreket, nem hallgatók a rádióban híreket.
Máris nem fog érdekelni sem a FIDESZ, sem az MSZP és egyéb pártok.
"Ők döntötték romba MO. gazdaságát"
Persze a gazdasági világválságot is ők csinálták! Nem zavar hogy nyugati országok azt csinálják most amit a Bajnai már több mint egy éve?
""Ők döntötték romba MO. gazdaságát"
Persze a gazdasági világválságot is ők csinálták! Nem zavar hogy nyugati országok azt csinálják most amit a Bajnai már több mint egy éve?
"
Nem.
"Az MSZP állandóan keresztbe akar tenni a FIDESZ-nek. Miért?"
Mert ők az ellenzék. Az ellenzék keresztbetesz a kormánynak, ez a dolga. Egyébként nem nagyon tud keresztbetenni neki, mivel kisebbségben van a parlamentben.
Meg kellene már tanulni a demokráciát. A kormány kormányoz, az ellenzék ellenez. Nem tragédia, hogy így van, mások is kibírják.
"Ők döntötték romba MO. gazdaságát, és miattuk ilyen s*ar a helyzet akkor most miért ugatnak ?"
Ők döntötték romba, de nekik is vannak érveik, pl. a "Bajnai, a zseniális válságkezelő" c. esti mese. Azzal bármikor előjöhetnek, hiszen ez a dolguk. A politikusok dolga a politizálás, ezt is meg lehet szokni.
nem tudom,hogy hány éves vagy,de nem kellen e elhinned a Fidesz hazugságait!
A Fidesz most sem csinál semmit azért,hogy rendbe ralja a gazdaságot,ahogy az előző kormányzása alatt sem tett ilyent.
Az ország gyárait pedig nem az MSZP adta el,hanem az előtte levő kormányok mind. Gyurcsányéknak már alig maradt valami eladnivaló.
Olyan tervezetet soha nem adott be a Fidesz,ami a politikusok zsebéből pénzt vett volna ki. Most sem csökkenek a képviselők, a miniszterek juttatásai. Sőt. Eddig ll minizstérium volt, 1-2 államtitkárral. Most van 8 miniszter,mindegyiknek 5-6 államtitkára, és van még 2 miniszterelnök helyettes. Ezek több pénzt markolnak fel,mint a Gyurcsány kormány miniszterei!
Ezt én nem nevezem sem takarékosságnak,sem rendberakásnak.
A következő hetek megmutatják,hogy nem ezeken fognak spórolni,hanem a kisembereken.
köszönöm az összes választ. és az összes kritikát.
felfogom, és tudomásul vettem.
utána fogok nézni a dolgoknak.
bárki akit megsértettem kérdésemmel, vagy önmagát nálam okosabbnak, és tájékozottabbak tartja gratulálok.
18 éves koromból kifolyólag érthető hogy kérdéseim vannak, és át szeretném látni a Magyarországi helyzetet.
még 1* köszönöm mindenkinek.
még 1 kérdés.
ha mind tudjuk hogy egyik párt sem akarja rendbe rakni a helyzetet mire várunk, mi fog történni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!