Megérné belépni a Kétfarkú Kutya Pártba és képviselőnek jelöltetni magam?
Most vettünk vidéken egy házikót. Kevés a munkalehetőség így őstermelő leszek. De az nagyrészt idénymunka. Így gondoltam hogy kereset kiegészítésnek jó lenne bekerülni az önkormányzatba. Kicsi a település, pár ezer ember. Szerintem lenne akk rám szavaz az ingyen sör meg a buszmegálló építés miatt. Nincs még képviselője az MKKP-nek így talán lehet esélyem. Amúgy mennyit keres egy képviselő?
Komolyan gondolom amúgy, totál tudok azonosulni a kutyák pártprogramjával.
"Amúgy mennyit keres egy képviselő?"
Nem az a kérdés hogy mennyi a fizetése (annyira nem sok), az igazán tehetséges és tapasztalt képviselő sokat tud lopni, abból lehet jól megélni! Ha megtanulsz ügyesen lopni akkor nem kell a fizetésed miatt aggódni. De ez kapcsolatok nélkül nem fog menni ezért neked esélyed sincs. Nem vagy politikusnak való ember. Szerencsére. Egy tolvajjal kevesebb.
Nem szeretnék lopni és mindenféle kapcsolatokon meggazdagodni. Hazudni sem tudok jól, lebuknék azonnal.
Azért gondoltam a Kétfarkúra mert nekik vidéken kevés az emberük és szívesen részt vennék a település jobbá tételében (de közhasznú munkásként ez nem ugyanaz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!