„okosvárosért és részvételiségért felelős” főpolgármester-helyettesi pozíció nem csak az ingyen fizuról szól?
Amikor meghallottam, hogy Karácsony helyettesének 5 embert is kinevez, már tudtam hogy itt tiszta vezetés lesz. Szó nem lehet költségvetési pénzekért küzdő ellenzékről. Gondoltam, hogy akikkel az előválasztáson ringbe szállt az azokat támogatni kívánó pártoknak jelképesen is mutatni kell, hogy egy esetéleges jövőbeni kormányváltás esetén nyugodtan össze lehet fogni, mert együtt fognak l*ni. Bocsánat : kormányozni.
Már vártam milyen felelős tisztsége lesz Kerper-Flóriusnak. Elnézést kérek, ha nem jól hallottam, de mintha „okosvárosért és részvételiségért felelős” főpolgármester-helyettesi pozícióról hallottam volna. Ez valójában egy igen tartalmas, komoly munkát érintő mindannyiunk számára szükséges állás ugye?
8
Szerintem igen, mert rendszeresen látni, nyilatkozik róla a Révész, hogy mit indítottak, mit csinálnak.
#12, miféle Révész?
És mit csináltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!