Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Csak szerintem szánalmas?

Csak szerintem szánalmas?

Figyelt kérdés
Hihetetlen, hogy mire nem képesek az emberek, jön a választás és hirtelen a ,,faluba,, a polgármester jelölt (tehát aki a jelenlegi polgármestert szeretné FÖLváltani) ugy hirtelen jóságos lett :D rendezvényeket szervez, kis tüzijáték,aztán sütés főzés , a határban (földuton) a kiborult fákat saját kezüleg eltávolitja , bepiszkitva a 61 es husqvarnát nivea kézápolóval , a kérdésem az lenne, hogy miért? Miért nem csinálta ezt évekkel ezelőtt? Miért nem tette ezt meg brahiból, önzetlenül magányosan , vagy haverokkal, miért ennyire egyértelmü? Hogy nincs szégyen érzet? Ez így működik?Ez a kampány? Ez igy jó?
2019. okt. 5. 00:24
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
Amiért a fidesz csak választások előtt osztja a krumplit.
2019. okt. 5. 00:29
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

Kampányidőszakban valahogy minden politikusnak eszébe jut, hogy jéééééééé, rajtuk kívül élnek mások is még ebben az országban, és há' kéne a szavazatuk, különben vége az adójukból való parazitoid élősködésnek...

Aztán, ahogy megválasztják őket, 4 évig megint szarnak az emberek fejére jó nagyokat.

2019. okt. 5. 00:41
 3/9 anonim ***** válasza:
61%

Hogy nincs szégyen érzet?

politikus, azoknak nincs olyan

Ez így működik?

ez majd kiderül, de valószínűleg igen

Ez a kampány?

az biza

Ez igy jó?

neki igen, a választóinak igen.

neked? valószínűleg nem. és? tied az erkölcsi fölény, mihez kezdesz vele?

2019. okt. 5. 00:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, hogy mihez kezdek vele? Semmit,nem magam akartam ezzel fényesiteni, én sem vagyok különb és ártatlanabb (egészen más téren) csak ezt muszáj volt leirnom , és köszönöm a válaszokat
2019. okt. 5. 00:57
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Ez is azért lehetséges mert a korrupt fidesz (orbán) engedi a korrupciót sőt támogatja, ő maga is erősen korupt.
2019. okt. 5. 09:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Azért vannak több éves ciklusok hogy ne állandóan kampányoljanak a politikusok, hanem dolgozzanak.

Neked meg az a dolgod hogy mérlegre tedd amit a kampányban mondott, ígért és amit utána megtett.

Ha az elmúlt években csinálta a dolgát, - ami nem a jópofizás a választókkal - azaz épült a városod, fejlődött a körzeted, megcsinálták amit ígértek, akkor azt tették amiért megszavaztad őket 5 évvel ezelőtt. Ha nem akkor meg ne szavazz rájuk még egyszer!

Azért most megy a választók felé a reklám, mert te, mint választó most fogsz döntést hozni. Neked kell értelmesen mérlegelni és ha látod hogy eddig le se sz*rta azt a helyet csak most, hogy jelölt lett kezd el ígérgetni meg osztogatni - akkor ne szavazz rá és ennyi.

Igen, ez a kampány, akkor akinek nincs még múltja, vagyis nem volt lehetősége még csinálni valamit mert nem volt benne az önkormányzatban, az csak ígérni tud, az csak tervekről tud neked beszélni. Neki most kell elérnie hogy megkedveljék és rá szavazzanak.

Aki eddig benne volt az önkormányzatban annak viszont már fel kell mutatnia hogy mit csinált ott eddig.

Tudsz jobbat?

2019. okt. 5. 11:29
 7/9 anonim ***** válasza:
66%
Ő legalább nem az adókból és egyéb befizetésekből az államkasszába befolyt jövedelmekből oszt rezsiutalványt, közmunkás plusz havi bért. Meg nem téveszti el a hónapot, és most oszt karácsonyi pénzt budapesti kerületben. (Jó, tudom, csak véletlen, hogy most adódott ilyen elismerésre lehetőség az idősek és a köz érdekében dolgozók részére.)
2019. okt. 5. 11:32
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2019. okt. 5. 14:34
 9/9 anonim ***** válasza:
77%
Nézd: a Fidesznek működik, másnak is működhet. Van, hogy az ellenséget a saját fegyverével kell legyőzni, még ha az nem is túl erkölcsös.
2019. okt. 5. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!