"Természetesen" bárki valaszolhat a kérdésre, csak elsősorban az ott élőktől kérdeztem, pláne azért mert ők élnek már ott hosszabb ideje és valamennyire azért látják a helyzetet.
2019. szept. 27. 16:45
2/11 Brigol20 válasza:
Szerintem ide senki sem a politika miatt jon, hogy azt firtassa🙄🤷🏼♀️
2019. szept. 29. 04:53
3/11 anonim válasza:
Merkelt es a CSU/CDU-t itt rengetegen utaljak, csak itt is az elvakult agymosott migranspartiak szeretik. Az SPD mar kb egy kalap xart se er. Az AFD ami most nagyon feljovoben van, meg a Zöldek. (die Grüne) bar ez utobbi annyira nyomatja a klimavedelmet, meg a diesel betiltast, hogy sokaknak ezert nem szimpatikus. De en szerintem az AFD-t kene hagyni ervenyesulni.
2019. szept. 29. 10:01
4/11 anonim válasza:
Berlinben élek. Ez egy alapvetően liberális város, hiszen rengetegen vagyunk itt külföldiek. Itt ráadásul az is számít hogy volt Nyugat-Berlin vagy Kelet-Berlini kerületről beszélünk. A nyugati részen az SPD, CDU míg a keleti részen a radikális baloldali die Linke (NDK allampart utódja) és az AfD népszerű. A Zöldek a belvárosi részeken népszerű. Én voltam SPD, CDU szavazó de most már Fdp-re.
2019. okt. 2. 17:12
5/11 anonim válasza:
AFD, mert ki nem állhatom a mostani bevándorlókat.
A régiekkel nincs semmi baj, még a törökök is okék, de a négerek, meg az arabok, áh, hagyjuk, nincs mit szeretni rajtuk.
2019. okt. 3. 14:51
6/11 anonim válasza:
hat 5-ossel egyetertek en is.
2019. okt. 4. 18:41
7/11 anonim válasza:
A berlini vagyok.
Nekem az FPD, AfD egy oroszbérenc párt, ráadásul a tagjaik közt van pár vállalhatatlan figura, Frauke Petry még a normálisabbja volt.
CDU/CSU + SPD -> Lejáratódtak, az SPD a nagykoalíció miatt elvesztette a karakterét
Die Linke (Baloldali Párt) -> NDK utódpárt
Zöldek -> Túltolják a klímaválságot.
2019. okt. 4. 21:55
8/11 Brigol20 válasza:
5-ös és 6-os. Mi a baj az arabokkal? Ismeritek őket? Vagy csak ránézésből és hírből, “muszályból” utáljátok őket?!
Szerintem a második..
Én viszont az ilyen magyarokat gyűlölöm! Undorítóak vagytok, főleg, akik kint élnek, (tisztelet a kivételnek, ami kevés)..
Kezeljétek, nem csak törökök a “régiek”, vannak arabok is, akik évekkel ezelőtt jöttek ide.😉
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!