Melyik pártnak a programja a legszínpatikusabb és mi tetszik benne, mi az ami azzá tette?
(Nem színpatikus, hanem szimpatikus.)
Teljesen felesleges az összes pártprogram, mert úgysem lesz egyikből sem semmi. Csak az emberek kábítására vannak kitalálva.
Az LMP-jében vannak szimpatikus dolgok, a Párbeszédében is, előfordul az együttében is. A Jobbikéról nem nyilatkoznék, mert nem számolok velük mint alternatívával. (nem azért mert radikálisok, hanem azért amilyen radikálisok voltak anno). Globalizációkritikusok kellenek.
A Botka-program nagyon sok fontos elemet tartalmazott, amit támogattam volna. Nagy húzás volt kinyírni...
Miért:
Mert globalizáció kritikus vagyok, ám de eu párti, ezenkívül a neoliberális gazdaság/társadalom politika ellenzője vagyok, káros hatásait túl sokáig hagyták kezeletlenül, súlyos az egyenlőtlenség, de legalább is fojtó, súlyos az elitizmus ami mérgezi a levegőt, emberjogi problémák is előjönnek túl gyakran.
Libertarian Party.
"We believe that government’s only responsibility, if any, should be protecting people from force and fraud."
Vagy ahogy Ron Paul mondta: "I don't want to run your life, I don't know how to run your life, I don't have the authority to run your life, and the Constitution doesn't permit me to run your life."
Magyar pártot nem tudnék mondani. Mind abból a téves feltételezésből indul ki, hogy minden az állam dolga, az államnak felelőssége és feladata mindenki életének a legtöbb aspektusát pontosan beszabályozni, amennyire csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!