Jó ötlet a migránsokat kiváltani pénzzel, ahogy a Monemtum akarja?
Az elnökük nyilatkozta minap, hogy kárpótlásként, hogy nem fogadnánk be migránsokat fizessünk "jóvátételt" az EU-nak. Mondjuk amúgyis 2022-től kevesebb pénzt adnak, hisz a migráció managelésére megy el a mi pénzünk is. Ergo amúgy is alapból fizetni fogunk a migrációra.
Te hogyan kezelnéd a migrációt ha döntési jogod lenne?
Persze, még mit nem talál ki a momentum.
Először is a mi bérünket és szociális ellátásunkat rendezze európai színvonalra és utána esetleg lehet erről szó.
Milyen miA
gránsokra gondolsz? Arra a pár százra ami a határon van? Mert több nincs. Több migráns nincs És nem is erre jönnek...
Magyarországot le se szarják a migránsok, és egyik párt se fogja csak úgy beengedni őket, mert a magyar nép élve megnyúzná őket. Az Eu úgyis be fogja telepíteni őket, teljesen mindegy, hogy ki mit mond. Vagy ki is léphetünk, aztán csődbe megyünk.
Ezen a migránskérdésen nem ilyen hülyéknek kéne foglalkozni, mint a gyiken, hogy "lőjük le őket", meg ilyen baromságok.
Egy kamupárt azt mond amit akar, nincs jelentősége.
A migrációról szólva: Tarom magam a Magyar Békekör Egyesület elvéhez. Azaz ott kell kezelni a problémát ahol létrejött.
"A migráció ma nem azért probléma, mert sokan akarnak bejönni, hanem azért mert ez illegálisan, vagyis törvénytelenül teszik meg."
Ekkora baromságot!
Vagyis legálisan és törvényesen meglehet szállni, ellehet foglalni az országunkat, bárkinek.
#19 A LEGÁLIS azt jelenti, hogy maga az ország megengedte.
EZT csinálták a németek az országukkal, legálisan engedtek be sok százezer törököt.
EZ az ő saját döntésük volt és azért tették mert hasznosnak hitték. Tévedtek, de ez legyen az ő bajuk, ahogy a franciáké az a sok ember akit a volt gyarmataikról engedtek be, vagy a briteknek a sok bevándorló.
Az ILLEGÁLIS migráció azt jelenti hogy nem csak akarata ellenére lépnek be az országba azok a migránsok, hanem még csak azt sem lehet tudni hogy KIK léptek oda be, mert nincsenek papírjaik, hazudnak amit akarnak és akkor sem lehet kitenni őket ha gyilkosságot követnek el vagy csak a segélyekre hajtanak és pumpolják a társadalmat.
Ha én meghívok a kis lakásomba 100 embert, az az én döntésem hogy megszállják a tulajdonomat és ha nem tudtam előre hogy ez mivel jár, az az én bajom. De ha közben ez a 100 ember átmászik a szomszédba és OTT eszi ki a hűtőt, OTT akar befeküdni az ágyba és OTT a szomszédomat akarja bármire rávenni, az már nem ugyanaz. Az már "illegális migráció".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!