Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A liberalizmus elterjedésével...

A liberalizmus elterjedésével a heteroszexualitás háttérbe fog szorulni a homoszexualitással szemben?

Figyelt kérdés
A liberálisok a homoszexualitás terjesztésével akarják megállítani a túlnépesedést?
2019. júl. 31. 20:56
1 2
 11/15 ConnectCare ***** válasza:
83%

Ne haragudj, de szerintem ez így hülyeség.

Ha gyermekkori külső hatásra lehetne valaki meleg, az gyakorlatilag folyamatosan a kihalás lehetőségét hordozná magában, hiszen akkor a homoszexualitás vírusként tudna terjedni. Ha másról nem is, olyanról biztos hallottunk volna, hogy kisebb településeken, mondjuk az egy szem iskola meleg tanárának hatására a tizenévesek magas százaléka meleg lett. Aztán ezeket az embereket ott kellene karanténba zárni, hogy nehogy továbbterjedjen ez a dolog és végül kihaljunk. De ez egy abszurd baromság.

Másrészt ez a logika mentén a homoszexualitás ellen "védőoltás" lenne az, ha a gyermek csőhetero környezetben nőne fel, hiszen nyilván a dolog fordítva is kellene, hogy működjön. De ez sem így van.

Ez egy genetikailag meghatározott dolog, hacsak nem vagy génsebész, nem tudod alakítani.

2019. aug. 2. 08:02
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Pont itt van a probléma, hogy a tényekkel, a valósággal szemben áll az amit te is tényként kezelsz, hogy ez kizárólag genetika.

Amúgy ha így lenne, akkor alapból dőlne meg minden amit az utóbbi években az lmbtqxyz emberekről szövegelnek. Hiszen mi alapvetőbb a genetikában, mint az, hogy valaki fiú-e vagy lány amikor megszületik?

Nem, a genetika az ami azokat meghatározza akik ténylegesen, születésüktől fogva homoszexuálisok. Ezzel szemben a valóság az, hogy ma divat "másnak" lenni, "felvállalni a másságot" meg hasonlók. Ez nem azt jelenti, hogy ha 100 ilyen embert megnézünk, akkor abból 100 csak egy felvett, tanult viselkedésformát mímel a valós szexuális orientációja helyett, hanem azt, hogy ebben a 100-ban vannak sokan olyanok is, akik valójában heteroszexuálisok lennének kizárólagosan ha ma nem lenne divat, nem lenne menő vagy éppen nem lenne anyagi érdeke hogy ilyen legyen.

A fiatalok, gyerekek a környezetük, a média által rendkívül befolyásolhatóak. Optimális esetben ez a nevelés, rosszabb esetben lesz belőle ilyen falkamentalitás vagy mintakövetés.

De mindegy is, hogy mit írok le. Nyilván nem tudlak megingatni abban a két oldalú, egymásnak ellentmondóvéleményben amiben szerinte biztos vagy, hogy az, ha valaki homoszexuális lesz, az kizárólag genetika, semmi köze ahhoz a környezethez - szemben a most nagyon preferált lmbtq közösségekkel, ahol viszont éppen a genetikának nincsen semmi helye, csakis a személyiségnek, akaratnak és elhatározásnak van csakis létjogosultsága. Mármint az elméleteket gyártók és őket támogatók szerint.

2019. aug. 2. 09:58
 13/15 ConnectCare ***** válasza:

Lehet mást értünk akkor homoszexualitás alatt.

Azt el tudom fogadni, hogy ha valaki behozza a divatba a fülbevalót vagy a férfi szoknyát, akkor az el tud terjedni és a mai felfogásunk szerint férfiatlan magatartásformák alakulhatnak ki. De ez szerintem nem homoszexualitás.

Viszont szerintem Benőke hiába ugrál rózsaszín tangában, a melegek által elrontottan, nem fogod tudni rávenni, hogy férfiakkal akarjon nemi életet élni, ahogyan arra sem, hogy nőkkel meg ne akarjon.

Tehát azt a helyzetet, hogy valaki genetikailag heteroszexuálisként éljen hosszabb ideig érzelmi és szexuális kapcsolatban egy azonos neművel én elképzelhetetlennek tartom.

2019. aug. 2. 10:31
 14/15 anonim ***** válasza:

A gyereket fel is kell nevelni,nem csak megszülni.

Alapvetően téves a következtetése a kérdezőnek.

A homoszexualitás evolúciósan hasznos.Mert így nem szaporodik minden egyed,és "keletkeznek" olyan egyedek,akik más módon veszik ki a részüket a társadalomban.

Másrészt az ember tudatos lény,szóval attól,mert meleg valaki még tisztában van a biológia törvényeivel és azzal,hogyan lehet gyereke és hogyan nem.

2019. aug. 2. 16:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem fog! Tarthatnának akár minden nap prideot, tele lehetne plakátolva meleg párokkal és hasonló dolgokkal az egész város én speciel akkor sem kezdenék el vonzódni a férfiakhoz, mert heteró pasi vagyok és egyszerűen nem vonzanak a férfiak... Szóval a kérdés így butaság, ahogy van. Esetleg azokat tudnák "átbillenteni", akikben megvan a hajlam a homo- vagy biszexualitásra.

Heteró férfiként ezért is gondolom, hogy a kérdés feltevőjében is van efféle hajlam, máskülönben egyértelműen tudná, hogy kérdése butaság!

2019. aug. 6. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!