Jakab Péter a parlamenti felszólalásaiban, miért hörög, őrjöng mint egy őrült, aki ki akar szabadulni a zártosztályról?
Figyelt kérdés
2019. júl. 22. 10:08
11/34 anonim válasza:
Úgy tudom, Jakab még nem verte hülyére az asszonyt!
12/34 anonim válasza:
Jakab egy suttyó borsodi proli.
13/34 anonim válasza:
"Jakab egy suttyó borsodi proli."
Ami egyértelműen más kategória mint a "Fehérvári cigányok" - szerinted.
14/34 anonim válasza:
Nem ismerek fehérvári cigányokat, úgyhogy nem tudom.
De Jakab egy Majka-szintű "képződmény" (csak hogy polkorrekt jelzőket használjunk), csak ő nem a ValóVillába, hanem a Parlamentbe jutott be.
15/34 anonim válasza:
14-es:
"Nem ismerek fehérvári cigányokat, úgyhogy nem tudom."
Orbán, Mészáros, ..... Nem is hallottál róluk?
16/34 anonim válasza:
Nem kikerülni, bekerülni akar a parlamentbe.
De nem fog menni
17/34 anonim válasza:
#14, nem "képződmény_, ahhoz fehér, hetero, férfinak kell lenni, már az elsőnél bukott az ügy.
18/34 anonim válasza:
Egy cinikus suttyó semmitmondó válaszra,hozzászólásra nem lehet másképp reagálni. Pl: kérdezel valami kellemetlen kérdést,és kapod a választ: "hölgyeim,és uraim,boldog karácsonyt"
19/34 anonim válasza:
Boldog Karácsonyt...
Hát, megkapta!:)
20/34 anonim válasza:
A tolvaj viszont nem őrjöng, hörög, hanem csendben, sunnyogva csórel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!