A Balpárt erősödését mutatja, hogy meghívták Olaszországba nemzetközi politikai rendezvényre, ahol holnap délelött a magyar politikai helyzetről és a rabszolgatörvény elleni harcról tartanak előadást?
Én nem tudom,nekem csak tetszik,hogy van egy ilyen.
De miért,a Momentum is csak Pesten erős,itt vidéken azt se tudják,hogy létezik olyan.
"De miért,a Momentum is csak Pesten erős,itt vidéken azt se tudják,hogy létezik olyan."
Már 5% fölött van vidéken is a momentum. Szóval a parlamentbe már bejutna.
Amúgy nem, nem erősödött. A momentum is egyből kb. alakulása után Macronnal találkozott, nem mutatta erősödését.
"De miért,a Momentum is csak Pesten erős,itt vidéken azt se tudják,hogy létezik olyan."
Ahhoz képest az EP választáson az összes szavazatuk 34,56%-a származott Budapestről. Szóval ennyit arról, hogy fővárosi párt, annyi a különbség, hogy egyesek dolgoznak is a sikerért.
"Majd bukik,mint az SZDSZ"
Hát lehet, de még mindig jobb, mint sikertelennek lenni.
Ennyi a különbség, SZDSZ megbukott, jött helyette a Momentum, mert van rájuk igény.
MSZMP megbukott és hiába van egy csomó hasonló nézeteket valló párt, sokan akarják kielégíteni azt a nagyon szűk réteget, amelyik egyáltalán rájuk szavazna. Itt van ez a Balpárt, Magyarországi Munkáspárt 2006 – Európai Baloldal, Magyar Munkáspárt és még ki tudja. Egy nagyra is alig van igény nem még sok kicsire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!