A kormány család politikájának áldozata lettem?
"Én ugyanúgy jártam egyébként mint te. A fizum 30 ezerrel emelkedett az utóbbi 5 évben. Az ingatlanok úgy 15-20 millióval lol. Hiába van ltp-m és más megtakarításom, labdába se tudok rúgni.
Mocskos kormány. Aki tapsol a csoknak és a babavárónak, az nyissa ki a szemét..
"
az óóóórbán hibája, hogy tanulatlan pénzügyi analfabéta vagy
Itt láthatóak,azok,akiket lepontoznak,ők a nyertesek.
Vélhetően több ingatlannal rendelkező megmondó emberek,akik a fidesz előtti időszakban ingatlanhoz jutottak,és most verik a mellüket,hogy ők kicsodák.
10 éve ralliznak a részvények, nem kockáztattál nem is nyertél
óóóóórbán nem tehet a pénzügyi analfabézmusról, meg arról sem, hogy a rendszerváltás utáni legnagyobb béralliban még infláció követő béremelést se sikerült elérnek
gondolom a napnál vagy fűtő, az élet iskolájában tanult képzéssel
Nem vágom, miért a kormány a hibás azért mert a fizetések kevéssel nőtt. Nem minimálbéren dolgoztok, ugye?
Család támogatások ezek, nem pedig a szinglik nő, vagy pasifogó támogatása.
Csórók vagyunk, és épp ezért segítség ez az egyik lányomnak
De nem csak azok fizetnek adót,akik családtámogatást igénybe veszik,nem fogod fel,utolsó?
Más is szeretne jól járni,nem csak a te lányod.....
Én jól jártam,akkor minden jó,igaz?
Ezért tart itt az ország.Önző,tuskó emberekkel van tele.
az önző tuskó ember inkább az, aki a gyerekesetől sajnálja
aztán majd mind tartja a markát nyugdíjosztásnál gyerekvállalástól függetlenül
"Közös házat venni már inkább van értelme, szakítás esetén sem maradok pucér seggel."
Szóval adsz bele pár forintot, de ha szétmentek, kell az egész pecó.
Not bad. :D
"aztán majd mind tartja a markát nyugdíjosztásnál gyerekvállalástól függetlenül"
Egy átlagos ember 5-10 évig él nyugdíjasként.
És 40+ évig fizet be adót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!