Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok mégsem akarnak...

A magyarok mégsem akarnak eladósodni tízmilliós hitelekkel újabb gyerekekért?

Figyelt kérdés

A július 15-én közölt adatok szerint

2400 igénylést adtak le babaváró hitelre;

autóvásárlási támogatásra 5700 igénylés volt;

a jelzáloghitelek egy részének állami átvállalására pedig mindössze 703-an nyújtottak be kérelmet.

2019. júl. 19. 12:14
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
44%

Tényleg ennyire el vagytok keseredve ott az ellenzéki térfélen?

Hogy ezen kezdetek el rinyálni, hogy 2 hét alatt "csak" ennyi igénylést adtak be?

Akkor segítek.

Annyira sokan szeretnének élni ezekkel a lehetőségekkel, hogy MÁR ennyien igénybe is vették őket, mert egyrészt ott álltak startra készen a legelső percre rengetegen, másrészt ahhoz, hogy ezt az igénylés mennyiséget bírják ennyi idő alatt befogadni, a hivatalokban is elegendő ember kellett.

De tudom, ti olyan matekot tanultatok, ahol az vesztett aki 12 helyett 13 képviselővel jutott be az EP-be. Ezért is vannak gondok a legnagyobb prímszámokkal.

2019. júl. 19. 15:49
 12/36 anonim ***** válasza:
42%

Ha nem azon vernéd magad, hogy minél mocskosabban beszélj annak az országnak a vezetőjéről aki egyike volt azoknak akik hozzásegítettek hogy most ott lehess Svájcban, ha nem sz*rnád le magasról azt az országot amitől annyi mindent kaptak a szüleid és te korábban, akkor némileg könnyebb lenne. De persze úgy, hogy az én meg a szüleid adójából itt tanultál, majd elhúztál máshová - oda ahol a taníttatásod egy fillérbe sem került, így nem csoda ha itthon nehezebb.

2019. júl. 19. 15:56
 13/36 mindentudó99 ***** válasza:
51%
#9Feltétlen muszály túlozni? Akkor már 3 millat is mondhattál volna. A károgással kárórvendéssel meg vsrjatok már legalább fél évet. Addigra kiderül lesz e rá igény. Ket hét alatt még a hazasságot se lehet elintézni ami feltétel.
2019. júl. 19. 16:03
 14/36 anonim ***** válasza:
69%

Szerinted úgy amúgy az emberek szívesen vesznek fel hitelt ? (Én pl a hátam közepére nem kívánok semmilyent se.)

Hogy Margaret Thatcher egyik klasszikusát idézzem.

A hitellel csak az a baj hogy visszakel fizetni.

2019. júl. 19. 16:08
 15/36 anonim ***** válasza:
33%
Vegyetek még egy szuzuki igniszt is fialó elmebetegek! Had nyomorogjon az a rohadt pénzért csinált kölyök mégjobban!
2019. júl. 19. 16:51
 16/36 Koplárovics Béci ***** válasza:
59%
Nem a gyerek születik a hitelért cserébe, hanem a hitelt kapják a gyerekért. Biztos, hogy van olyan, akinél fordítva van, de ott is az emberrel van a gond, nem a támogatással.
2019. júl. 19. 16:55
 17/36 anonim ***** válasza:
40%

Nem babaváró hitel kell!!!

A fiatalok 51,5% adót fizetnek ! A gyermektelen különadót ( családi adókedvezmény néven fut) teljesen át kell rendezni.

Mi a frászra vállalna a fiatal gyereket? Nincs gyerekorvos szinte! A mienk pl 60+ éves és annyi gyereket lát el mint 20 éve 3 körzet, na nem mert annyi gyerek lett, csak meghaltak a kollegái a fiatal meg emigrált.

A párom nem tud elhelyezkedni mert 8-12 ig van csak ovi mivel nincs óvónő. Szeptemberbe elhelyezkedik junius 1. én felmond minden évben. (igen egy putri MEGYESZÉKHELYEN! lakunk) El se tudom képzelni Alsóröcsögén mi lehet?

(nem nincs nagyi aki vigyázzon rá mert dolgozik)

Előre félhetünk mi lesz ha iskolába kerül, nekünk egyetlen gyerek van, ismerősöknek 2-3 és akad nagyobb is.

Az egész tanévükbe nem volt angol-német töri tanár hanem helyettesítők voltak.

Ide vállaljon az ember nagycsaládot? na elmennek a .....

2019. júl. 19. 17:12
 18/36 mindentudó99 ***** válasza:
89%
#15 Csunya dolog az irigység.
2019. júl. 19. 17:24
 19/36 anonim ***** válasza:
36%
Itt belgiumban ha akarok csinálok gyereket mert keresek kb átszámolt havi 3 millát. Otthon ez a kretén törpe kit akar lefialtatni mikor 120-180 ezer a nettó kereset?
2019. júl. 19. 17:29
 20/36 anonim ***** válasza:
Cuni. És a csókot eddig mennyien is vették fel? Kifelejtetted nem?
2019. júl. 19. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!