A magyar nép örökre elmaradott marad?
Figyelt kérdés
Nyugat már 50 évvel előttünk jár, de még pár távol-keleti ország is. Románok, szlovákok rég lehagytak minket.2019. júl. 18. 12:55
1/20 anonim válasza:
Egyre elmaradottabb lesz. Én épp most csomagolok, megyek Boszniába mosogatni, mert itt lassan éhenhalok.
2/20 anonim válasza:
régen azt gondoltam az idegen elnyomók miatt nem tudtunk kiteljesedni
az elmúlt 30 év okán azt mondom, nem, mi vagyunk ilyenek
emiatt a válaszom az, hogy igen
mindig ilyenek leszünk, 500 éve ilyenek vagyunk
pl. Rákóczi a fegyverre kapott pénzt elbálozta, Kossuth szinte ősfideszes
semmi nem változott
szar, de ez van
3/20 anonim válasza:
Természetesen igen. És tudod, hogy miért? Mert a magyarok kimondottan elmaradottak akarnak lenni.
4/20 anonim válasza:
Bizony el.
Pedig szegény ötven évvel előttünk járó kecskenyugat azért dolgozik hogy nekünk nagyon jó legyen. Hozzák a gyárakat is, boltokat is...
Rumánnya ugyan miben hagyott le minket segíts. Külföldi vendégmunkások számában, vagy a hazaküldött ejuró mennyiségében? Ott már ajrópai minimálbér van ezek szerint?
A szlovákok is elmentek biza, múltkor láttam Dunaszerdahelyen 700 ajróért kerestek operátort két műszakba.
5/20 anonim válasza:
A magyar embert nem érdekli a társadalom jóléte, csak magával törődik. Saját pénztárcája érdekli amit előszeretettel töm tele törvénytelenül (Magyarország a második legkorruptabb az EU-ban), ez pedig konzerválja az elmaradottságot.
7/20 anonim válasza:
Talán maga az univerzumunk sem fog örökké létezni ebből kifolyólag nem. A nap egy idő után elégeti a földet, kérdéses, hogy utána mi lesz az emberi fajjal már ha addig fent maradunk.
8/20 anonim válasza:
#6. a ny. németekre gondoltál ugye?-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!