Az ellenzék miért áskálódik a haza ellen?
"aztán találjatok ki valamit amivel előrébb vihetitek az országot"
Szerintem rendezzünk olimpiát 6000 milliárd forintért, aztán építsünk még 30 stadiont és 800 kilométer kisvasutat.
Ezek egész biztosan fellendítik majd Nemzethy Keresztyény Hazát.
Azorbán bandára nehéz napok jönnek ha betartja az ígéreteit Ursula von der Leyen.
Megválasztották Ursula von der Leyent az Európai Bizottság elnökének
Mondom találjatok ki valamit.
Nem azt írtam hogy fikázzatok ,köpködjetek meg sírjatok állandóan.
Ha meg csak ennyit tudtok legalább csöndbe kiabáljatok hülyeségeket a nagy világba.
"Mondom találjatok ki valamit."
Az ellenzékinek nevezett pártok nem a fidesz
Nem találnak ki soros-migráns-gyíkembereket.
https://www.youtube.com/watch?v=__XBm4Xu_vY
Itt az "istened" elmeséli 10 évvel ezelőtt mit fog tenni ha impotens kormányzást tud csak megvalósítani.......
# 1/18 Nekem a Fidesz nem egynlő a hazámmal."
A Fidesz képviselője az országot képviseli az EU parmalentben. Ha megszavazzák egy ügy bizottsági elnökének, akkor erre lehetősége lesz. Most az ellenzék kifúrta onnan, így más ország fogja magát képviselni.
# 2/18 Hát ezek ilyenek.
Az a baj,hogy vannak akik még tapsolnak is nekik.
Közben meg aztán sírnak,hogy de szar ez az ország amit ők hoznak még szarabb helyzetbe."
Az ország attól működik jól, ha képviselik az érdekeit. Most ezt megfúrták. Az a baj, hogy sokkal nagyobb a gyűlölet az ellenzékiek szívében, mint a hazaszeretet. Már ha van egyáltalán hazaszeretük...
"Az ország attól működik jól, ha képviselik az érdekeit."
Pontosan, a fidesz a saját érdekeit képviseli nem a hazáét.
Maximálisan egyet kell értsek még a szemkilövető gyurcsánnyal is aki együtt volt kisztitkár orbán elvtárssal és rühellem mindkettőt mint a fekáliát amit éppen behozat orbán és a szőlő termesztő területeken készül lerakatni.
A haza érdeke nem a fidesz érdeke
eü helyett stadion
deviza károsultak helyett nagytőkések
hazai vállalkozók helyett külföldi multik
tisztesség helyett pénztároslölö
A fidesz nem a hazát hanem a saját érdekeit nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!