Miért mondják azt, hogy itthon könnyű karriert építeni?
Figyelt kérdés
A legtöbb cég hallani sem akar a másodállásról. Az pedig, hogy valakinek több céggel is legyen szerződéses kapcsolata főállás mellett lehetetlen. Mindenki a hagyományos 8 órás munkarendet preferálja.2019. júl. 16. 13:40
3/8 anonim válasza:
Párom pl 4 órában dolgozik, mellette van másodállása. Na?
7/8 A kérdező kommentje:
3 : Nem részmunkaidő mellé kell másodállás. 8 órás fóállás ÉS másodállás!
2019. júl. 16. 21:26
8/8 anonim válasza:
Nem tudom, miért mondják, de szerintem nem könnyű itthon karriert építeni, de ne is nevezzük karriernek, inkább azt mondom, hogy nem könnyű itthon jól fizető állást találni.
Másodállás? Ha jó szakmád van, akkor vállalkozóként esetleg lehetnek megrendeléseid, de kevés az ilyen szakma, amivel lehet 8 órás munka mellett heti pár órában jó összeget keresni. Én olyanról hallok inkább, hogy valaki négyórásban takarít valahol, majd máshol megint négy órásban. Ez nem másodállás, hanem két félállás.
Mo-n inkább az a jellemző, hogy túlórázni kell a munkahelyen, amit jobb esetben kifizetnek vagy lecsúsztathatod, ha véget ért a hajtós időszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!