Nagy Blanka sérelemdíjáról vélemények?
Véleményem: ezzel csak annyi a baj, hogy a hazugság- és propagandaközpontnak még az összeg több tízszerese, vagy több százszorosa is aprópénz, illetve, hogy a helyreigazításokat úgyis egy olyan időpontban fogják közzétenni, amikor a kutya nem nyitja meg az újságokat, valami rovat aljára elrejtve...
Facebook-ra akarnám kiírni, csak sajnos, jópár NER-ista ismerősöm van, akik lehet, hogy jelentenének a csókosaiknak és talán még az egyetemet is valahogy megoldanák, hogy ne tudjam befejezni. (Utána úgyis megyek el azonnal ebből az "országból", pedig itt is bőven megélnék anyagilag IT-szektorban...)
Ha kulturáltan (nem ilyen Bayer Zsolti-stílusban) van a válasz megfogalmazva, természetesen az én véleményemtől eltérő válaszokat is fel fogom pontozni, nem "kétbites" ember vagyok, és megvannak a problémáim a "ballib" oldallal is! Persze, jóval kevesebb, mint a jelenleg hatalmon lévővel, de ez más tészta.
Az index hogy szokta lehozni a helyreigazításokat? Ja, címlapos hazugságok után eldugottan...
Nagy Blanka meg a nemzet ostobája. Nem a bizonyítványa alapján, bár saját állítása szerint sem ő az osztálya legjobb tanulója.
#6 vagyok:
Baxki!
1 óra alatt több mint 400 like-ot kapott, és több mint 100 megosztást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!