Miért akadályozta meg a Momentum a budapesti olimpiát?
A magyaroknak semmi problémájuk nem volt vele, simán megszavazták harmadszorra is 2/3-dal azt a pártot, amelyik ezermilliárdokat akart kidobni az ablakon egy ilyen bődületes baromságra.
Én a helyükben simán hagytam volna, hogy legyen meg a magyarság akarata.
11-es!
A vizes vb mekkora országimázst hozott?
Mennyit profitált belőle az ország?
Ja, jönnek pénzt költeni 2 hétre.
"Elriasztották a turistákat Londontól az olimpiai szállodaárak, amelyek esetenként meghaladják a szokásos árszint négyszeresét.
A Financial Times keddi kiadása által összeállított körkép szerint a július 27-én kezdődő játékok idejére az egy évvel korábbihoz képest átlagosan harmadával zuhantak a londoni szállodák előzetes szobafoglalásai.
A JacTravel nevű nagybani szállásértékesítő arról számolt be, hogy júliusra 35 százalékkal, augusztusra csaknem 30 százalékkal csökkentek az általa nyilvántartott londoni szállodai szobafoglalások a tavalyi azonos időszakokkal összehasonlítva.
A túraszervezőket és szállásadókat képviselő UKinbound közölte, hogy tagjainak csaknem a fele jelezte nyári szállásfoglalásai visszaesését."
Szóval nem olyan egyértelmű, hogy annyira jönnének a turisták.
az okosan létrehozott infrastruktúra londonban is megtérült
egyedül a görögök (akik a legbalosabb nemzet egyész európában) szúrták el ezt nagyon
és kösz, hogy felhoztad, hogy a FINA is milyen profin ki lett vitelezve
rohagymegórán ósszá segélyt, ne építsd itt az országot, csak osszad szét mint a daliás időkben
Arra nem válaszoltál, mit hozott országimàzsnak a vizes vb?
Megért 90ezer millió Ft-ot? Nyilván nem.
az ellenkezőjéről nyilván nehéz meggyőzni akinek 8 általánosa és holnapig tartó tervei vannak csupán...
adott nekem az órbán osztalékként 10 kiló krumplit? nem? akkor nem érte meg
a FINA-ban az volt a tök jó, hogy azok a beruházások akkor is megépültek volna, hogyha nincs vizes VB
és igaz ez az olimpiára is, csak most kicsit el lesz napolva a csepeli rozsdaövezet felszámolása és a galvani híd, hogy a rengeteg vidéki helyszínről ne is beszéljünk
szép volt momenszdsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!