A Fidesz szavazóknak mekkora része szavazott csak azért a Fideszre, mert úgy gondolta, hogy az összes ellenzéki politikus alkalmatlan?
Figyelt kérdés
Én úgy a harmadára tippelek.
(A kérdés előző változatában az ellenzéki politikusokra durvább jelzőt használtam, ki is moderálták... remélem így már maradhat.)
2019. júl. 13. 14:14
1/10 anonim válasza:
Mutass egy butább ellenzéki politikust mint Orbán-Német sziszike- Kósa lalika- Lázár janika.
Jó kis meló lesz kotorni egyet.
2/10 anonim válasza:
2006-ban, amikor még a mostani ellenzéki pártok zöme nem is létezett, vagy csak kialakulóban volt, a fidesz 2,2 millió szavazóval rendelkezett. Szerintem nem tévedek nagyot, ha azt mondom, hogy 1,5-2 millió fix támogatójuk van, és csak az afölötti emberek lennének rugalmasak pártváltásra.
3/10 anonim válasza:
1%
A legtöbb fideszes azt se tudja mi az az ellenzék. Csak annyit tudnak hogy ha nem akarnak sorosgyurcsánymigráncsbrüsszelt akkor fideszre kell két, egymást keresztező vonalat húzni.
4/10 A kérdező kommentje:
14:21: igen, nagyjából így számolok én is. Ez alapján alkalmasabb ellenzéki politikusokkal legalább a kétharmad lebontható lenne.
2019. júl. 13. 14:27
5/10 A kérdező kommentje:
A 14:20 és 14:22 sajnos csak azt ismételgeti, amit az alkalmatlan ellenzéki politikusok is. Ők jól érzik magukat ebban a pangásban...
2019. júl. 13. 14:29
6/10 anonim válasza:
A propaganda sokszor megtévesztette már emberek tömegeit, lásd közép-ázsiai népi demokráciák mostanában, 1930-as 1940-es évei Németországban: NSDAP. Az emberekben mindig is van rosszindulat és/vagy együgyűség, egy jó adag hiszékenységgel vegyítve.
7/10 A kérdező kommentje:
16:23: valami értelmes mondanivalód is van, vagy csak visszaböfögöd emésztetlenül azt a sok butaságot, ami miatt ott tart az ellenzék, ahol tart?
2019. júl. 13. 16:26
8/10 anonim válasza:
Nagy az átfedés. Vannak tözsgyökeres Fidesz szavazók, de ők is látják, hogy az ellenzék teljesen alkalmatlan. Azok akik kényszerből Fidesz szavazók azok is látják, hogy az ellenzék milyen is.
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
Ez érdekes, mert az összes fideszes politikus alkalmatlan! Ezt megkérdőjelezhetetlenül bizonyították ők maguk azzal, hogy fel kellett számolniuk a jogállamiságot ahhoz, hogy az alkalmatlan kormány hatalmon maradásának módszereivel élhessnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!