A magyar ilyenkor miért itt válaszolgat? Úgy tudtam a 3 műszakban nagyon elfáradnak ami a megélhetéshez kell.
Kajak elhitted, hogy van munkahelye a többségnek és ráadásul 3 műszakban tolják az ipart? :DDD
Értem már, hogy miért a Fidesz nyer állandóan :DDD
én 3 műszakban dolgozom
Mivel most értem haza egy órája bocsi ha nem alszom.
Te alszol egy órával azután hogy hazaérsz?
Most főztem meg holnapra. Nem tetszik?
Elég nagy lángész vagy,kérdező!
A 3 műszak pont arról szól,hogy 24 órában élnek az emberek.
Lehet nekik hajnali 2-kor van délután 5,ha érted mire gondolok.
Mit hőzöng itt ez a sok lipsi, amikó má 3 műszak után kapják a nagy fizetést!!!?? Me má me olyan jólét van, hogy he!
Szégyöjjék ezek magukot e!!!
Tudod mit jelent a 3 műszak? Azt, hogy a hét 5 napján dolgozol napi 8 órában. Egyik héten mondjuk délután kettőtől este tízig. Másik héten este 10-től reggel hatig. Következő héten reggel 6-tól délután 2-ig..
Nyílván ez leegyszerűsítve van, de gondolom érted. Van munkán kívül napi 16 órád arra, hogy aludj, főzz, családoddal legyél, elintezd a teendőket stb.. Ebbe a 16 órába simán belefèr az, hogy feljossz a gyakorira.. Én pl most megyek haza buszon az éjszakai műszakból.
Amire te gondoltál gúnyból, az szerintem a 3 munkahely lenne.. Bár nem értem mi értelme van az egész kérdésnek. Tény, hogy alacsony fizetések vannak átlagban és nem elég a megélhetésgez több millió embernek. Tagadni nem túl értelmes dolog, de lelked rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!