Az abortusszal kapcsolatos Momentumos botrányok miatt csökkenni fog a párt népszerűsége a jövőben?
Hát,hogy Cseh Katalin adománygyűjtést szervez a Planned Parenthood nevű kétes megítélésű szervezetnek,meg ugye volt ez a botmixeres botrány is.
Én ellenzéki vagyok,de nem tudok azonosulni ezzel a Momentum által képviselt,SZDSZ-re emlékeztető politikával.
Szerintem ahogy telik az idő és egyre több megnyilvánulásuk derül majd ki, annál inkább fognak elpártolni a szavazóik.
Azt hogy milyen szervezetet támogat az a nő, azt kevesen fogják érteni, mert majd elhiszik, hogy az csak a fideszmédia hazugsága blablabla. de az, hogy szándékosan az eu parlamenti fidesz képviselők ellen kampányolnak és ezzel a magyar befolyást gyengítik, az talán már sokaknak lesz egyértelmű. Ezt nem lehet elkenni, mert tény.
A fideszes média nem talált rá más fogást, így ezzel próbálják lejàratni. A botmixeres ügy is annyi volt, hogy nőgyógyászként beszélgetett a rádióban és a beszélgetőpartnere hasonlította a botmixerhez az abortuszt. Aki ezért megutàlja, az nagyon buta.
Az meg, hogy orvosként szeretné a tudatos csaladtervezest, hogy szeretné ingyenessé biztosítani a fogamzásgátlókat szerintem tök jó.. Pont hogy kevesebb abortuszra törekszik és a megelőzést hangsúlyozza.
Nem hiszem, hogy csökkenni fog a Momentum népszerűsége, mert arról a pár százalékról nem nagyon van hova...
A Momentum meglévő szavazóbázisát nem gondolom, hogy zavarná az abortusz. A Planned Parenthood liberális körökben nem ciki, sőt, épphogy dicséretes, Amerikában a demokrata párt is nyíltan kampányol velük. A tematizálással inkább az lehet a cél, hogy a Momentum ne tudjon "felpuhulni", hanem egy liberális rétegpártként maradjon pusztán csak akkora, amekkora ez a réteg maga. Nincs is azzal semmi gond, hogy van egy 5-10% körüli liberális pártunk. Sokkal inkább az a baj, hogy nincs egy 30% körüli szocdem pártunk, de ennek meg inkább történelmi okai vannak, és igény is egyre kevésbé van rá.
Én kommunista vagyok,élp ezért nem szimpatizàlok a libsikkel sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!