Miért nem adóztatja meg a kormány a külföldre költözőket?
Engem nem különösebben érdekelne.
Már elindítottam az állampolgárságom lemondását. Már továbbküldték magasabb helyre, elméletileg csak a végső elfogadás van hátra.
Így ha be is vezetné, engem már nem érintene.
Több, mint 700.000 HUF-ot keresek. Soknak hangzik, de annyira nem az.
Tudod mikor fizetnék belőle a törpedakota, ha egyszer én gürizem magam halálra érte...na jó, ez viccnek is rossz volt. Ezért a pénzért heti 22 órát dolgozom kb.
K. N.
#16, #23-nak:
Első lépésben is tisztázzuk, hogy jelen pillanatban a magyar kormány=Orbán!
A kérdés a kormányra, azaz Orbán esetleges szándékaira vonatkozott, tehát a válaszok is a "kormányra", azaz Orbánra vonatkoznak!
Vgy szerinted lehet Orbánnak olyan felvetése, amit a kormányoldal nem szavazna meg? Ha-ha-ha.
#28, a "jelen pillanatban" az igaz is.
Csak a külföldi munkavállalás / kivándorlás a '20-as 30-as években épp így jelen volt.
Ne ragadjunk le a pillanatnyi dolgoknál!
Egy ilyen nyilvánvaló baromságot biztosan nem kormánypárti dob be kérdésként. Neked miért jön azonnal az orbánozás gondolkodás nélkül? Sorra jöttek az elmúlt hónapokban a hasonló baromságok, hogy akkor is népszerű lenne-e a kormány ha megszavazná az első északa jogát vagy a Holdon vásárolna területet stb. stb. Tényleg nem egyértelmű neked hogy ez éppen egy ellenoldalon álló troll kérdése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!