Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek Bayer Zsoltról?

Mi a véleményetek Bayer Zsoltról?

Figyelt kérdés
Én megmondom a tuti a magyar politikai életben számomra a 2. Legirritálob személy. Nálam Kövér László viszi a prímet de Bayer is esélyes. A higgadt, mérsékeltes és megfontolt Bayer show műsor vezetője. Am szerintem a Fidesznek ideje lenne a nemzetközi sikerül tv produkciókat magyarosítani pl A túlélés törvényei Bayer Zsolttal vagy a pokol konyhája Német Szilárdal. Nektek erről vélemény?

2019. júl. 7. 09:17
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
12%

"Az általad említettek pedig nem kaptak Madách-díjat meg lovagkeresztet a megnyilvánulásaikért."

Fogalmad sincsen róla miért kapta a kitüntetését. Ahogyan fogalmad sincsen arról, hogy milyen munkássága van, hány könyve jelent meg, miket írt és mennyien olvasták, milyen érték az amit alkotott.

leragadtál ott, hogy hallottál tőle pár mondatot amit eléd tálaltak az ellenzéki médiában.

Ez téged minősít, lefelé, és nem az ő kitüntetését.

2019. júl. 7. 13:16
 22/35 anonim ***** válasza:
90%
Mint a szaromról, szép-szép, de menjen a sorsára és lehúzom....
2019. júl. 7. 13:34
 23/35 anonim ***** válasza:
77%

@13:16

Ja igen igen, persze. Gondolom az is csak véletlen, hogy mikor Zsolti megkapta akkor 40 vagy hány ember, akik ténylegesen a teljesítményük miatt kapták meg, és nem azért mert párttollnokok, inkább vissza adták a kitüntetést.

2019. júl. 7. 14:00
 24/35 anonim ***** válasza:
75%
Miért foglalkoztok még mindíg ezzel a bohóccal? Említésre sem méltó, ez a gerinctelen senki.
2019. júl. 7. 15:59
 25/35 anonim ***** válasza:
19%

Szókimondó ember ami nem tetszik a balosoknak mivel sokszor lerántja a leplet róluk a Bayer Show-ban és a blogjában is.

Csípem, több ilyen kéne a politikába.

2019. júl. 7. 16:22
 26/35 anonim ***** válasza:
76%
#19 köszi, legalább ezt meghagyjátok, ha minden mást elloptok, elkomcsiskodtok...
2019. júl. 7. 17:11
 27/35 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem értelmes figura. Jó humora van. Helyén kezeli az embereket. A libbantaknak persze nem tetszik, mert szembesíti őket saját röhejes viselkedésükkel. De ezt lszámítva szerintem a normális emberek kedvelik.
2019. júl. 7. 19:06
 28/35 A kérdező kommentje:
De érdekes csak a balosokról rántja le a leplet a fideszről soha
2019. júl. 7. 21:14
 29/35 anonim ***** válasza:
16%

Milyen érdekes, hogy a drágajóbolgárúrtól Olgicáig egyik sem az ellenzéki pártokat ekézi naphosszat.

Ja, csak nekik nem is kell szerinted? Na az is érdekes.

2019. júl. 7. 23:36
 30/35 anonim ***** válasza:
25%
Egyikőtök sem vitte annyira mint Bayer Zsolt. Vicces a műsora, a múltkor kifigurázta az ellenzékieket amit imádok. Úgy szeretem ha kifigurázza valaki a röhejes ellenzékünket!
2019. júl. 8. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!