Mi a véleményetek Bayer Zsoltról?
"rengetegen kedvelik amit s ahogyan beszél, ír"
Persze, a valóságshowk nézettsége is magas volt, különben nem adták volna orrba-szájba a kereskedelmi tévék. Ettől még merő ocsmányság volt az is.
De említhetném a Mónika-showt, az is azért ment sokáig, mert sokan nézték. Ettől még nem lesz érték ahogyan fogatlan, lecsúszott prolik ordítva-káromkodva kiteregetik a magánéleti szennyesüket.
Az értéknek semmi köze a népszerűséghez, sőt, sokszor egymással ellentétesen vannak.
11:16: hát ahogy valaki már írta: madarat tolláról...
Az általad említettek pedig nem kaptak Madách-díjat meg lovagkeresztet a megnyilvánulásaikért.
Nem nagyon tudom mit gondoljak róla, de akik a komcsi rendszert képviselték, azokat mindig ilyennek képzeltem.
Ellégé kivan öregedve, láthatólag alpárisággal próbálja ellensúlyozni, hogy már régen leesett a lóról.
Érezhetően elment mellette a világ, ezt persze valamennyire szerintem ő is érzi.
Múltkor belenéztem a műsorába, de tele van csúsztatásokkal, szándékos ferdítésekkel, ilyen igazi önfelszopás az egész.
Nagyon érdekelne, ezt az egészet ő miként dolgozza fel magában, valóban elhiszi, vagy úgy van vele ez már belefér?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!