A mai fiatalok körében miért lett olyan népszerű a neoliberalizmus? Az ilyen politika talán pont a fiatalok helyzetét nehezíti meg legjobban.
Hát meg kéne adóztatni keményen a burzsoáziát.Szerintem államosítani kéne mindent,a gazdagokat kipaterolni a lakásaikból és beköltöztetni a szegényeket.Én bevallom,Rákosival is szimpatizálok,ő alaposan megleckéztette a burzsoáziát.
És akkor egy alacsony fizetésből élő vagy egy rokkantnyugdíjas hogy fogja kifizetni a ti privát egészségügyeteket?
Nagyon hülye vagy te, az biztos. Vagy nem tanultál történelmet és fogalmad sincsen arról mit csináltak Rákosiék, mennyi vér és szenvedés tapadt a kezükhöz vagy egy troll vagy, vagy rosszabb esetben olyan vagy mint Rákosi.
De optimista leszek és felteszem csak tudatlan vagy. Ez a vegyük el a gazdagoktól mentalitás előkerült pár évvel ezelőtt. Amikor a gyurcsány kormány alatt ingatlan adót akartak kivetni minden tulajdonra. Évente kellett volna annyi adót befizetnem egy olyan nem is létezően magas érték után, mint a fél éves fizetésem, miközben adózott fizetésből és adózva építettük fel a házunkat.Kedvezményként a nyugdíjasoknak megengedték volna, hogy ha nem tudják fizetni ÉVENTE az ingatlan adót, akkor ráterheltethetik az ingatlanra, mint tartozást. Milyen szép is lett volna, ha tovább él valaki, mint amennyit a lakása ér, akkor az állam tette volna utcára. A sok burzsuj nyugdíjast, aki nem szégyellt özvegyen a saját lakásában élni tovább, amit élete munkájával szerzett meg.
Na csak ki derült, hogy a nagy baloldalozás mögött kommunista eszmék állnak és visszahoznák azokat, akik alatt szenvedett a munkás, a paraszt, a közép és felső osztály. Esetleg Kádár-rendszert akarna, ami alkoholizmusba és öngyilkosságba taszította a népet.
Még szerencse, hogy ők a hangos kisebbség.
"gazdagokat kipaterolni a lakásaikból és beköltöztetni a szegényeket"
Az mennyivel lesz jobb, hogy olyan életet él, ami szenvedés neki, mert van egy nagy háza, amit nem bír fenntartani. Minél nagyobb egy ház annál nagyobb a fenntartása, milyen szép élet, hogy a fizetésének a fele elmegy a számlák befizetésére.
A neoliberálisok miatt nem tudok saját lakást venni és rohadjatok albérletben.A neoliberálisok láncravernek mint egy kutyát.
A Kádár rendszerben saját házam is lehetett volna!A rendszerváltás elvette a lehetőségeimet
"A Kádár rendszerben saját házam is lehetett volna!A rendszerváltás elvette a lehetőségeimet"
Egyedi szocprobléma, ahogyan elnézem eléggé sokan vettek házat 1989 óta és nem csak a felsőtízezer tagjai.
A kérdés eldőlt, tényleg tiszta hülye vagy.
*47
Én nem tudom eldönteni, tényleg Zizi labor vagy csak játssza magát :)
Kérdező írd már le mi a neoliberalizmus, mert láthatóan fingod sincs róla. A neoliberalizmus csak a gazdaságban van, azt pedig részben a Fidesz támogatja.
A fiatalok társadalmi kérdésekben liberálisak és nem fidesznyikek, hálistennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!