Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek miért járatnak...

Az ellenzékiek miért járatnak le ilyen aljas, hazug módon?

Figyelt kérdés
Össze vissza hazudoznak Orbán Viktorról. Azt hazudják, hogy cigány, mikor nem is az. Semmilyen értelmes érvek nem hallottam arról, hogy miért lenne cigány. Azt hazudják, hogy Granzban kezelik elmebetegként. Ez is mekkora hazugság már. Lejáratóvideókat csinálnak róla amikor öltögeti a nyelvét, mikor az csak egy stresszes munka mellékhatása. Undorító módon próbálják lejáratni országunk első emberét.

2019. júl. 4. 19:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%
Na meg BayerMünchen Zsolti kevert és kolbászszagú tv-s beböfögéseit minek neveznéd?
2019. júl. 4. 19:31
 12/24 anonim ***** válasza:
80%

"öltögeti a nyelvét, mikor az csak egy stresszes munka mellékhatása"

Ugye ezt az ostobaságot te sem hiszed el, csak az mondatja ezt veled kínodba hogy nagyon imádod a Viktort? Ha ez stressz tünet lenne tudod hány ilyen nyelvelő embert kellene látnunk felelős beosztásban vagy csak úgy az utcán a mindennapi gondok, például 'mindjárt kilakoltat a Fidesz kormány a családommal együtt' eredményeképpen? Nehogymár csak Orbán Viktornál jelentkezzen ez természetes stressz tünetként az egész világon! Ti fideszesek tényleg mindent kitaláltok ha védeni kell a bűnpártot az biztos. :D

2019. júl. 4. 19:34
 13/24 A kérdező kommentje:

"Ha ez stressz tünet lenne tudod hány ilyen nyelvelő embert kellene látnunk felelős beosztásban vagy csak úgy az utcán a mindennapi gondok, például 'mindjárt kilakoltat a Fidesz kormány a családommal együtt' eredményeképpen?"

Tudod én rengeteg embertől láttam már nyelvöltögetést mint Viktortól. Csak őket nem utálják ennyien és nem hazudják róluk, hogy elmebetegek. Nézek én például egy testépítő ember csatornáját az interneten ő is öltögeti a nyelvét, a múltkor egy focista vagy az edzője is öltögette a nyelvét. Akkor ők is elmebetegek? A kérdésem nem fizetett propagandista kérdés mint az egyik ostoba kommentelő írása felfesti.

Igen a Fidesz is járatja le az ellenfeleit de ti is ezt csináljátok!

2019. júl. 4. 19:51
 14/24 anonim ***** válasza:
86%

Jaj, ha az elvakultságot súlyban mérnék, agyon nyomna...

Azért tegyünk már különbséget aközött, hogy egy sportoló mikor nyújtogatja a nyelvét, és mikor a drága miniszterelnökünk. Van szakember ismerősöm, aki a jelek alapján azt mondta, hogy bizony nincs rendben valami nála a toronyban. Nyilván kórképet nem állít fel róla senki, mert több minden kell eg pontos diagnózishoz, de látni, hallani, érezni, hogy többféle (!!) zavar is van nála. Ha valakire pedig azt kell mondani, hogy aljas és hazug, és csak egy oldalt lehet választani, akkor gondolkodás nélkül vágom rá, hogy Fidesz és Orbán Viktor.

Vagy te minek neveznéd azt, aki szétbarmolta a magyar tudományos életet néhány nappal ezelőtt, aki ellehetetleníti a normális beteg ellátást, aki a haveroknak osztogatja a te pénzedet, az EU pénzét, aki egy parlamenti ülésen egy értelmes reflektálásra nem képes, hogy megvédje magát, (amit azért nem tesz mert nem is lehetséges), aki manipulálja a szavazóit, aki félelmet generál, akinek nincs egy kbszott programja!!!, és akik állandóan gúnyolják az ellenzéket, amiért az égvilágon semmit nem tudnak tenni (ha a fejük tetejére állnak, akkor sem), úgy, hogy elsősorban ők ennek az okozói, mivel minden, de minden kormánypárti kezekben van.

Amúgy ki a fszt érdekel, hogy első embere az országnak, ha hála neki a világon mindenki rajtunk nevet?! Vele az élen ráadásul. A tiszteletet és a megbecsülést MÉG ki kell érdemelni. Szívesen meghallgatnám egyszer, hogy hogyan vélekedik a szavazótáboráról. Bár meg is mutatja mennyit értek neki, amikor 10ezer forinttal és 1kg krumplival veszi meg a szavazataitokat, amellett hogy rendszeresen hülyének is néz. :)

2019. júl. 4. 20:25
 15/24 Fizikakedvelő ***** válasza:
Jó kis kettős mérce..
2019. júl. 4. 20:47
 16/24 anonim ***** válasza:
55%

Attól, hogy nem tetszik neked, attól még értelmes érv. A cigányság eléggé látszik a külsejében, ami nem lenne gond, de sajnos a viselkedése is olyan.

Lejárató video amin bemutatják mit csinál? Akkor lenne az, ha nem csinálná, még is azt mutatják.

Nem láttam még stressz miatt nyelvet öltögető, száját nyalogató embert, amúgy is miért lenne stresszes a munkája?

2019. júl. 5. 01:00
 17/24 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Igen a Fidesz is járatja le az ellenfeleit de ti is ezt csináljátok!"

Dea zért az ellenzék a hazug, meg az aljas...

2019. júl. 5. 08:27
 18/24 meszike91 ***** válasza:
100%
Láttad mit művel a fidesz a magyarságtól ellopott m1-en?
2019. júl. 5. 08:34
 19/24 A kérdező kommentje:

"Nem tudom melyik oldal az aki szerint mindenki aki nem ért velük egyet az sorosbérenc, migránsot akar betelepíteni, Vona meleg, Botka veri az asszonyt, Vona Simicskától kapja az ingyen autót meg ilyenek, amiket aztán mindig helyreigazítottak mert mind aljadék hazugság volt..."

Ha ti újságba írnátok azt amiket én olvastam a gyakorin, hogy Orbánt Granzban kezelik mert elmebeteg és, hogy cigány akkor bizony nektek is kéne helyreigazítást csinálni mert ti is hazudtok.

Oké hazudik a kormánymédia. De ti is!!

2019. júl. 5. 12:44
 20/24 anonim ***** válasza:

Kérdező. Egyetlen normális érvet sem tudtál felhozni továbbra sem.

Na, ugyanezt csinálja a Fidesz a parlamentben is és akkoris, amikor ki kell állni az emberek elé. Összevissza, kikerülve, kapálózva odahánynak valami irreleváns hülyeséget. Ez az ujjal mutogatás, hogy “de ti is hazudtok” pedig óvoda.

A hazugság csak a Orbánék kiváltsága csak mi? A te szemedben ők hazudhatnak amennyit csak akarnak? Az ő bűneik talán kisebbek lesznek attól, ha más is hazudik? Mert szerintem nem. Nyilvánvaló, hogy azért egyik politikus sem ma született bárány, de van különbség aközött, hogy valaki hazudik, és aközött, hogy valaki manipulál és visszaél a hatalmávap. Akiket te védesz, azok mindkettőt igen magas szinten űzik.

2019. júl. 5. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!