Más is tapasztalt már ilyen szintű gyűlöletet az ellenzéki oldalon?
"Azt a kérdést nem én írtam ki te ostoba. "
Színvonal itt is megvan.
"Sajnos te sem utóbbi tábort erősíted, mert a kérdésedben egy kalap alá veszed az összes ellenzékit pár hülye miatt, és magának a kérdésnek sincs túl sok értelme, sokkal inkább az ellenzéki tábor kritizálásáról és a gyűlöletkeltésről szól."
Ezen az oldalon a legtöbb ellenzéki is egy kalap alá veszi a Fidesz szavazókat. Sőt az ellenzékiek is egy-két kalap alá veszik a Fidesz szavazókat. Érdemes megnézni pl ezt: https://www.youtube.com/watch?v=omG7wj4u6K4 Ez a csatorna is csak bemutat pár embert és az egész tábort kritizálja.
14-es,
Azért én még olyan utcai interjút nem láttam, ahol nem ez a helyzet a fideszeseknél, pedig nagyon kerestem. De ha találsz, kérlek linkeld már be.
"Azért én még olyan utcai interjút nem láttam, ahol nem ez a helyzet a fideszeseknél, pedig nagyon kerestem. De ha találsz, kérlek linkeld már be."
Azért mert az ellenzéki újságírók arra halytanak, hogy lejárassák a Fidesz szavazóbázisát nem arra, hogy értelmes interjút csináljanak. Szerinted akik a budai kerületekben a Fideszre szavaztak ők milyenek?
az a baj hogy az ellenzék nagyon is asszisztál ahhoz hogy úgy tűnjön, hogy itt demokrácia van, meg "hát nehogy már feltételezzük egyáltalán..."
Közbe meg ez a banda már az egész országot saját kénye-kedve szerint használja a saját céljaira, és fröcsögnek a gyűlölettől 9 év teljhatalom után.
Sajnos ezt a hihetetlenül kártékony, rákos sejtet az ország testéről, meg a tisztességes emberek nyakából már csak Nyugati segítséggel lehet majd eltávolítani.
Meglesz nyugodj bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!