Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is tapasztalt már ilyen...

Más is tapasztalt már ilyen szintű gyűlöletet az ellenzéki oldalon?

Figyelt kérdés
Régebben egy Fideszes Youtube kommentem miatt rámírt valaki az ellenzéki táborból aki már mondhatni a lámpavasra is ki akart tűzni kb. Aztán itt a gyakorin valaki a halálomat kívánta, miután nem hittem el, hogy Orbán cigány. Az ellenzék van kiakadva, hogy a Fidesz milyen gyűlöletkampányt folytat miközben az ellenzékik szemmel láthatóan gyűlölik a Fideszeseket.

2019. júl. 2. 19:04
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
43%
Meg kell nézni hogy mennyi a tanult emberek száma a baloldalon(szavazók),és azt is hogy milyen kultúrkörböl jönnek.. Az elmond mindent.
2019. júl. 2. 20:45
 12/23 anonim ***** válasza:
54%
Miért kéne azért gyűlölködni mert egy szegény elmebeteg a családjára költi az uniós támogatásokat és a költségvetést?
2019. júl. 2. 20:53
 13/23 anonim ***** válasza:
53%

"Azt a kérdést nem én írtam ki te ostoba. "

Színvonal itt is megvan.

2019. júl. 2. 21:08
 14/23 A kérdező kommentje:

"Sajnos te sem utóbbi tábort erősíted, mert a kérdésedben egy kalap alá veszed az összes ellenzékit pár hülye miatt, és magának a kérdésnek sincs túl sok értelme, sokkal inkább az ellenzéki tábor kritizálásáról és a gyűlöletkeltésről szól."

Ezen az oldalon a legtöbb ellenzéki is egy kalap alá veszi a Fidesz szavazókat. Sőt az ellenzékiek is egy-két kalap alá veszik a Fidesz szavazókat. Érdemes megnézni pl ezt: https://www.youtube.com/watch?v=omG7wj4u6K4 Ez a csatorna is csak bemutat pár embert és az egész tábort kritizálja.

2019. júl. 2. 21:14
 15/23 Valaki Valamikor2 ***** válasza:
26%

14-es,

Azért én még olyan utcai interjút nem láttam, ahol nem ez a helyzet a fideszeseknél, pedig nagyon kerestem. De ha találsz, kérlek linkeld már be.

2019. júl. 2. 21:41
 16/23 anonim ***** válasza:
33%
Persze hogy sokan gyűlölik a fideszeseket, de ezért ők tettek is az elmúlt 70 évben! Ellenben akik ellen a fidesz uszít, sokszor azt se tudják ki az aki uszít ellenük, és honnan...
2019. júl. 2. 22:18
 17/23 anonim ***** válasza:
41%
Rühes fidesz.
2019. júl. 3. 11:12
 18/23 A kérdező kommentje:

"Azért én még olyan utcai interjút nem láttam, ahol nem ez a helyzet a fideszeseknél, pedig nagyon kerestem. De ha találsz, kérlek linkeld már be."

Azért mert az ellenzéki újságírók arra halytanak, hogy lejárassák a Fidesz szavazóbázisát nem arra, hogy értelmes interjút csináljanak. Szerinted akik a budai kerületekben a Fideszre szavaztak ők milyenek?

2019. júl. 3. 12:43
 19/23 tgt ***** válasza:
35%
Kérdező: neked volt egy negatív élményed, egy ellenzéki csúnyákat írt neked, és ebből azt a következtetést vonod le, hogy az egész ellenzék gyűlölködik. Pedig elég lenne csak a kormánypárti sajtót átnézned, rögtön látnád, hogy az a központosított gyűlöletből, uszításból, lejáratásból, rágalmazásból él. Szóval a gyűlöletet ne az ellenzéki oldalon keresd.
2019. júl. 3. 12:57
 20/23 anonim ***** válasza:
19%

az a baj hogy az ellenzék nagyon is asszisztál ahhoz hogy úgy tűnjön, hogy itt demokrácia van, meg "hát nehogy már feltételezzük egyáltalán..."

Közbe meg ez a banda már az egész országot saját kénye-kedve szerint használja a saját céljaira, és fröcsögnek a gyűlölettől 9 év teljhatalom után.

Sajnos ezt a hihetetlenül kártékony, rákos sejtet az ország testéről, meg a tisztességes emberek nyakából már csak Nyugati segítséggel lehet majd eltávolítani.

Meglesz nyugodj bele...

2019. júl. 3. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!