Miért nem tudnak sokan különbséget tenni a menekültek, migránsok, vendégmunkások, turisták és a határontúli magyarok között?
Én csak tényeket közlök. Tudom hogy tömegébel engedik át az embereket az állampolgársági vizsgán.
Ha néznél hiradót akkor te is tudnád hogy nincs jó meg rossz migráns. Egyfajta migráns van. Ha te idejössz külföldről és elveszed az ember munkáját vagy lopsz attól még migri leszel. Lesz,,,rom, hogy tudsz magyarul. Nem születtél magyarnak mert te szerbnek születtél.
Nincs munkaerőhiány a k&h adatai alapján. Márpedig az a kormányé, így a legpontosabb. Akkor meg miről beszélünk? Nehogy már idegyere és elvedd a munkát meg a CSOK ot a magyar emberek elől.
A kormány 4 éve kiemelt fontossággal kezeli a migránskérdést. Szerinted ha nem lenne valós veszély akkor miért építették a kerítést?
"Nem születtél magyarnak mert te szerbnek születtél.".
Tévedsz... Magyarnak születtem, magyar iskolába jártam, a barátaim is mind magyarok, a magyar ünnepeket ünnepeltem. Nem is tanultam meg szerbül, pedig végig volt az iskolában, "szerb mint nem anyanyelv".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!