Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mai fiatalok miatt fog...

A mai fiatalok miatt fog kihalni a magyarság?

Figyelt kérdés
Ismerem a mai fiatalokat. A 90%ukat csak a számítógép meg a telefon nyomkodás érdekli meg az hogy péntek este elmenjenek beb.szni a haverokkal. Semmi elhatározás nincs bennük, csesznek tanulni és fogalmuk nincs hogy fog alakulni az életük. Csak sodródnak az élettel ahelyett hogy elmennének tanulni/dolgozni és családot alapítani. Okolják a nyugdíjasokat hogy nekik kell őket eltartani de azt nem veszik figyelembe hogy ők teremtették meg nekik ezt az életszínvonalat amiben ma megélnek a semmittevésből is. Tényleg ezért kell kihalnia a magyarságnak mert semmirekellőek a mai fiatalok? Hogy lehetne ezen a mentalitáson változtatni? Mi annak idején már ennyi idősen dolgoztunk és volt tervünk a jövőnkre nézve. Ezek meg azt se tudják hogy holnap mit fognak csinálni. Nevetséges az egész. Most felhoznám a sorkatonaságot de így is le leszek hurrogva meg jelentve úgyhogy inkább haggyuk...
2019. júl. 1. 21:04
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
63%
A biztonság kedvéért jelentem a kérdést, hőbörögjél valami fideszes portálon a demagóg ökörségeiddel. Jó hogy nem már majd a fiatal lesz a hibás mert normális életet akar magának nem rabszolgának állni egy ilyen tönkrecseszett visszamaradt országban. Megsúgom, ha kihal a magyar, azt saját magának meg a megválasztott szar pártjának köszönje aki elüldözte a fiatalokat itthonról.
2019. júl. 1. 21:53
 12/33 anonim ***** válasza:
75%
Nem, hanem a mai 40+-os kádárista proli öregség miatt, akik elüldözik a fiatalokat, akik nem akarnak a kádári (orbáni) posványban rohadni.
2019. júl. 1. 21:58
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a "mai fiatalok" ilyenek.

Ilyenek voltak az ősi Egyiptomban, ezt mondta róluk Cicero, a középkorban is hasonló volt a helyzet, sőt a múlt században is.

Egyes időskorúak számára a mai fiatalok mindig katasztrofálisak.

Pedig csak arról van szó, hogy minden korban és minden korosztályban vannak linkek, bunkók, szorgalmasak és zsenik. Ismerek néhányat a mai fiatalokból, akik az utóbbiak. Sajnos bunkókat is.

2019. júl. 1. 22:17
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

'Egyes időskorúak számára a mai fiatalok mindig katasztrofálisak.'

Épp csak azt felejtik el, ők is voltak fiatalok és nem eleve bölcsen jöttek világra :)

2019. júl. 1. 22:24
 15/33 Alex Fly ***** válasza:
90%

Igen, kérdező. Miattuk. Mert ilyenek.

Mondjuk lehet hogy közrejátszik ebben az, hogy a mi generációnk nevelte őket ilyennek; a mi generációnk hagy rájuk egy élhetetlen országot, stb...

2019. júl. 1. 22:58
 16/33 anonim ***** válasza:
88%
Hát én Budapesten nem ezt tapasztalom. Jönnek fel a vidéki fiatalok, egymást ölik az albérletekért és tanulás mellett bevállalnak munkát, hogy ki tudják fizetni a csillagászati árú szobáikat, mert abban hisznek, hogy a fővárosban több és jobb lehetőségeik lesznek, mint vidéken és ennek a fenntartására feláldozzák az összes energiájukat, idejüket, távol a családjuktól. Sok fiatal pedig kimegy külföldre, mert nem érzi a fejlődési lehetőséget itt. Én a környezetemben sok embert látok, akik különböző áldozatokat hoznak. Kijött egy statisztika a minap, hogy a fiatalok 15%-a se nem dolgozik, se nem tanul, "kallódik". Kizárásos alapon a 85% csinál valamit, szóval a matek szerint nincs igazad.
2019. júl. 1. 23:42
 17/33 anonim válasza:
6%
Azért fognak kihalni mert nem állnak a sarkukra.Ők is hagyják hogy mindent megtegyenek velük.Ahogy a 30 évvel ezelőtti fiatalság is hagyta hogy elnyomják őket.
2019. júl. 1. 23:59
 18/33 anonim ***** válasza:
72%

Lol.

Szerintem hadd döntse el mindenki maga, hogy akar - e gyereket, ha igen hányat és mikor. Ha meg nem, az is magánügy.

Én soha nem szerettem a gyerekeket, nem szeretnék anya lenni. Ilyen egyszerű. Persze anyagi akadályai is lennének, de nem ez a fő ok.

A magyarság nem fog kihalni, ha meg igen, akkor előbb fog az emigràció miatt. Az 1 millió külföldre költözött magyarnak a gyerekei már nagy valószínűséggel sosem fognak itthon élni. Ők már csak magyar származásúak, nem magyarok.

Ezzel kéne foglalkozni, hogy ne legyen ekkora kivándorlási kedv. Ne azokat vegzàljuk, akik valamiért nem vállalnak gyereket.

Egyébként meg a francot érdekli, lassan 8 milliardan vagyunk, klíma katasztrófàk vannak a nyakunkon. Én személy szerint leszarom, ha elfogy a magyarság.

2019. júl. 2. 07:24
 19/33 anonim ***** válasza:
Válaszolni már nem mer 😬😁
2019. júl. 2. 08:16
 20/33 LazyJones ***** válasza:
81%
Az ideokádott marhaságod alapján nem, rohadtul nem ismered a fiatalokat.
2019. júl. 2. 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!