A mai fiatalok miatt fog kihalni a magyarság?
Igen, a "mai fiatalok" ilyenek.
Ilyenek voltak az ősi Egyiptomban, ezt mondta róluk Cicero, a középkorban is hasonló volt a helyzet, sőt a múlt században is.
Egyes időskorúak számára a mai fiatalok mindig katasztrofálisak.
Pedig csak arról van szó, hogy minden korban és minden korosztályban vannak linkek, bunkók, szorgalmasak és zsenik. Ismerek néhányat a mai fiatalokból, akik az utóbbiak. Sajnos bunkókat is.
'Egyes időskorúak számára a mai fiatalok mindig katasztrofálisak.'
Épp csak azt felejtik el, ők is voltak fiatalok és nem eleve bölcsen jöttek világra :)
Igen, kérdező. Miattuk. Mert ilyenek.
Mondjuk lehet hogy közrejátszik ebben az, hogy a mi generációnk nevelte őket ilyennek; a mi generációnk hagy rájuk egy élhetetlen országot, stb...
Lol.
Szerintem hadd döntse el mindenki maga, hogy akar - e gyereket, ha igen hányat és mikor. Ha meg nem, az is magánügy.
Én soha nem szerettem a gyerekeket, nem szeretnék anya lenni. Ilyen egyszerű. Persze anyagi akadályai is lennének, de nem ez a fő ok.
A magyarság nem fog kihalni, ha meg igen, akkor előbb fog az emigràció miatt. Az 1 millió külföldre költözött magyarnak a gyerekei már nagy valószínűséggel sosem fognak itthon élni. Ők már csak magyar származásúak, nem magyarok.
Ezzel kéne foglalkozni, hogy ne legyen ekkora kivándorlási kedv. Ne azokat vegzàljuk, akik valamiért nem vállalnak gyereket.
Egyébként meg a francot érdekli, lassan 8 milliardan vagyunk, klíma katasztrófàk vannak a nyakunkon. Én személy szerint leszarom, ha elfogy a magyarság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!