Milyen módon rehabilitálódhat a magyarság abból a szégyenből amit a Fidesz felfüggesztése jelent?
Szerintem a leggyorsabban úgy, ha leváltják a Fideszt. Illetve a kormánypártok is változtathatnak a hozzáállásukon, de erre egyrészt jelenleg nem látok sok esélyt, másrészt akkor sem biztos hogy egykönnyen elfelejtenék a mostani állapotokat.
De azért nem marad ez így örökké, meg nem is ezzel foglalkozik egész Európa :)
"Azt gondolom mi is viseljük a Fidesz szégyenét"
Én nem viselek semmit a saját ruháimon kívül. Az hogy te csak kollektivizmusban tudsz gondolkodni az a te gólem agyad hibája.
Azon kívül, hogy le van fényképezve 2 papír, ez mit bizonyít? Hol bizonyítja, hogy Ausztriában készült és nem pl. a Bangóné, vagy az Ajtórólpattanó csinálta?
Ugyanis én pontosan az osztrákok Orbán és a Fidesz melletti szimpátiáról hallok, akik elítélik a saját Sebastian Kurz-ukat a Sargentini jelentés kapcsán.
Milyen szégyenből, mesélj már?
A magyaroknak nem kell szégyenkezniük sehol a világban.
Legfeljebb a magyar állampolgárságú gyalázkodók szégyellhetnék magukat önmaguk miatt, de azok meg amúgy sem magyarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!