Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha egy kamionsofőr legrosszabb...

Ha egy kamionsofőr legrosszabb hónapjában is megkap havi félmilliót, hogy lehet, hogy mégis ekkora hiány van belőlük?

Figyelt kérdés
2019. jún. 30. 21:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem a családtól való távolság miatt nem ér meg 1 milliót se.
2019. júl. 2. 08:14
 12/14 anonim válasza:
Régen motiválta az embert az is, hogy külföldre mehet. Manapság mikor unió van, bárki tud külföldre menni, így ez már nem tud nagyon vonzó lenni ebben a szakmában. Arról nem is beszélve, hogy a mai kamionsofőrök már autópálya sofőrök. Tudok olyan céget aki úgy hirdet, hogy 2 hét munka után 1 hétvége itthon és utána 2 hét munka ismét. Ez kinek vonzó? Max addig működik amíg nincs az embernek családja. De ha már van, akkor az a család hamar szétszakad. De ott a Waberer's. 3-4 heteket vagy úton. Utána itthon lehetsz 1 hetet, de akkor már másik kamionnal kell majd menned. Ennek hátránya, hogy a több mint 3000 sofőrből aki a cégnél dolgozik, sokan sz........arnak az autóra. Lehet utána amibe beülsz, elmegy 2 nap a javíttatással meg azzal, hogy más után takarítasz. Ha azt a kamiont akarod visszakapni amivel voltál, akkor 3-4 hét után nem maradhatsz otthon 1 hetet, hanem csak pár napot. Szóval egyik se jó.
2020. febr. 18. 12:40
 13/14 anonim válasza:

12-es vagyok.

Plusz manapság minden kamionban benne van a nyomkövető. Tudok olyan céget ahol minden perccel elszámoltatnak, még azzal is, ha megállsz bevásárolni élelmet. Sőt, dolgoztam olyan cégnél ahol annyira figyelgették a számítógépen merre járok, hogy rám csörögtek miért ott járok ahol, hisz ők kiszámolták 70km/h-s átlaggal mekkora távot kellett volna megtennem X idő alatt. Csak a valóság teljesen más. Ha az ember kifog egy staut, akkor nem tud haladni. Vagy a másik ilyen sztori, látják rakodok a felrakón. A cégen belül nem ponyvázhattam le, ki kellett állni a cég elé a parkolóba. Figyelték ezt is. Eltelik 5 perc, csörög a telefon mi tart eddig a leponyvázáson, induljak már. Mondom szerinted ez 5 perces mutatvány? Arról nem is beszélve, hogy nyár van, 35 fok, picit meg is kéne mosakodnom, ha már rakodtam és agyonig leizzadtam.

Az útdíjaknak köszönhetően sok esetben szigorúan meg van szabva az is, hogy merre mehetsz.

Szerencsére vannak kivételek, nem minden cégek ennyire ilyenek, de összességében ezek miatt nem vonzó senkinek a kamionozás.

2020. febr. 18. 12:55
 14/14 szántóvető ***** válasza:
nem hiszem el hogy vannak még ilyen cégek 2020-ban.az ilyet ott kell hagyni.alap hogy nincs nálam teló munka közben,csak a baj van vele.
2020. febr. 20. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!