Ha egy kamionsofőr legrosszabb hónapjában is megkap havi félmilliót, hogy lehet, hogy mégis ekkora hiány van belőlük?
12-es vagyok.
Plusz manapság minden kamionban benne van a nyomkövető. Tudok olyan céget ahol minden perccel elszámoltatnak, még azzal is, ha megállsz bevásárolni élelmet. Sőt, dolgoztam olyan cégnél ahol annyira figyelgették a számítógépen merre járok, hogy rám csörögtek miért ott járok ahol, hisz ők kiszámolták 70km/h-s átlaggal mekkora távot kellett volna megtennem X idő alatt. Csak a valóság teljesen más. Ha az ember kifog egy staut, akkor nem tud haladni. Vagy a másik ilyen sztori, látják rakodok a felrakón. A cégen belül nem ponyvázhattam le, ki kellett állni a cég elé a parkolóba. Figyelték ezt is. Eltelik 5 perc, csörög a telefon mi tart eddig a leponyvázáson, induljak már. Mondom szerinted ez 5 perces mutatvány? Arról nem is beszélve, hogy nyár van, 35 fok, picit meg is kéne mosakodnom, ha már rakodtam és agyonig leizzadtam.
Az útdíjaknak köszönhetően sok esetben szigorúan meg van szabva az is, hogy merre mehetsz.
Szerencsére vannak kivételek, nem minden cégek ennyire ilyenek, de összességében ezek miatt nem vonzó senkinek a kamionozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!