A kormány miért mindig olyan intézkedéseket hoz amik a gazdagoknak jók? Egyáltalán mikor volt utoljára olyan intézkedésük ami a szegény/átlagos embernek is jó volt és nem csak a vagyonosoknak?
"A kommunisták meg szeretnek elvenni attól akinek van, hogy odaadják (persze lefölözés után) annak aki nem tesz érte, hogy neki is legyen!"
Adókedvezményt ad a családosoknak,még az egyedülállókra több terhet rák.
Ők egyenlővé akarják tenni az egyedülálló embert,a 3 gyerekes családokkal.Holott senkit nem köteleztek rá a gyerekvállalásra.
# 6
Amúgy azt is el kell ismerni, hogy semmi érdemi hatása nem volt ezen intézkedéseknek. Nem véletlenül jelentették be az új támogatási programot.
A tőkéseké a világ, mert a forráskód(pénz,kapcsolat,hatalom) a politika csak egy .exe file. A szegények csak karakterek, bitek. Egy szöveges fileban .txt
Ha szívatod a gazdagokat (Kennedy,Lincoln) sokáig nem maradsz hatalmon. Ne hagyd magad bepalizni, amikor a politikus könnyebb boldogulást igér. A gazdag mindig százszor jobban jár, már azért is mert több pénz többet kamatozik.
Tanár barátod hol tanít?
Mennék oda én is, hátha... 5. éve vagyok a szakmában, nettó 160 000 Ft-ot keresek.
Nem hetente, havonta.
Megfogtam az Isten lábát, tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!