Szerintetek mit fog kitalálni Gyurcsány meg a DK, hogy mégis indíthassák Kálmán Olgát?
Figyelt kérdés
tüntetés az mszp székház előtt?
választási csalást kiáltanak?
országos sztrájkot szerveznek?
semmit, csak sunyi módon elindítják?
2019. jún. 26. 19:41
1/9 LazyJones válasza:
Mi lesz akkor, ha a DK mégsem indítja Kálmán Olgát?
2/9 anonim válasza:
Miért kiáltanának választási csalást? Nem a választási csaló Fidesz rendezte a választást.
3/9 anonim válasza:
Semmit, és nem fogják indítani Kálmán Olgát.
Ezt a választást nem Gyurcsány vesztette el, hanem Kálmán Olga. Rossz lóra tettek. Ezt én előre sejtettem, még csodálkozom is hogy egyáltalán ennyi szavazatot összeszedett.
4/9 anonim válasza:
#3 vagyok:
Élesben indítson egy olyan jelöltet, aki a próbán elbukott? Nem hülye.
5/9 anonim válasza:
Ha olgát 2-3 hónap előbb berakják, simán nyerhetett volna. Így csak 3 hét volt arra, hogy megismerjék az emberek. Plusz 1-2 hónap után tuti nyert volna.
6/9 anonim válasza:
Na, pl amit #5-írt.
Szavazatszám/ politikai múlt hossza, (hónapban mérve)- és máris Olga a sztár!
7/9 anonim válasza:
Semmit nem fognak kitalálni, beállnak Karácsony mögé, és segítenek kitakarítani Tarlóst és a fideszt Budapestről.
8/9 anonim válasza:
Miért indítanák el Tarlós és a Fidesz ellen, ha már Karácsony ellen se tudott győzni? Szerinted Gyurcsányék direkt veszíteni akarnak, vagy mi a szösz?
9/9 anonim válasza:
#8: Csak a vágyait írja le a fideszes barátunk, tudja hogy 1 az 1 ellen nagyon rezeg a léc Tarlósnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!